Σπερς – Μάβερικς 115-108

Σπερς – Μάβερικς 115-108

Αφεντικό του Τέξας είναι οι Σπερς, αφού νίκησαν τους Μάβερικς με 115-108 και ανέβηκαν στο 13-7.

Οι Σπερς, στην επανεμφάνιση του Τόνι Πάρκερ μετά τον τραυματισμό που είχε υποστεί τον περασμένο Μάιο, ήταν οι νικητές του ντέρμπι του Τέξας, καθώς επιβλήθηκαν με 115-108 των Μάβερικς. Το ματς ήταν αμφίρροπο στο πρώτο ημίχρονο με την ομάδα από το Βόρειο Τέξας (Μάβερικς) να πηγαίνει στα αποδυτήρια με το υπέρ της 53-46.

Ωστόσο, στο δεύτερο μέρος η ομάδα των νοτίων προαστίων της πολιτείας άλλαξε την κατάσταση και πήρε την 13η νίκη της στη σεζόν.

Ο Όλντριτζ πέτυχε 33 πόντους, 10 ριμπάουντ και 3 μπλοκ, ο Γκασόλ είχε 25 πόντους και 6 ριμπάουντ και ο Άντερσον μέτρησε 12 πόντους και 10 ριμπάουντ. Ο εμβληματικός πλέι μέικερ των Σπερς μέτρησε 6 πόντους με 3/7 δίποντα και 4 ασίστ.

Οι Μάβερικς που έπεσαν στο 5-16 είχαν 7 παίκτες με διψήφιο αριθμό πόντων με πρώτους σκόρερ τους Τζέι Αρ Σμιθ και Μάθιους που σημείωσαν από 19 πόντους.

Τα δωδεκάλεπτα: 21-23, 25-30, 31-22, 38-33

Προσθήκη ως προτεινόμενη πηγή στη Google
Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ