Κλίπερς : Πλήγμα με Γκρίφιν

Κλίπερς : Πλήγμα με Γκρίφιν

Ο τραυματισμός του Μπλέικ Γκρίφιν στο παιχνίδι κόντρα στους Λέικερς (120-115) τρόμαξε τους πάντες στο στρατόπεδο των Κλίπερς, καθώς το χτύπημα ήταν στο αριστερό του γόνατο, το οποίο φάνηκε να γυρνάει κατά την πτώση του στο παρκέ. Τελικά ο φόργουορντ των Κλίπερς απέφυγε τα χειρότερα, καθώς υπέστη ρήξη έσω μηνίσκου, με το διάστημα της απουσίας […]

Ο τραυματισμός του Μπλέικ Γκρίφιν στο παιχνίδι κόντρα στους Λέικερς (120-115) τρόμαξε τους πάντες στο στρατόπεδο των Κλίπερς, καθώς το χτύπημα ήταν στο αριστερό του γόνατο, το οποίο φάνηκε να γυρνάει κατά την πτώση του στο παρκέ.

Τελικά ο φόργουορντ των Κλίπερς απέφυγε τα χειρότερα, καθώς υπέστη ρήξη έσω μηνίσκου, με το διάστημα της απουσίας του να μην έχει ξεκαθαριστεί στην παρούσα φάση.

Πάντως, ο Γκρίφιν έχει σταθεί ιδιαίτερα άτυχος με τους τραυματισμούς του τα τελευταία δύο χρόνια, καθώς πέρυσι έχασε 21 ματς, ενώ συνολικά έχει αγωνιστεί σε μόλις 96 παιχνίδια.

Η φετινή σεζόν είναι μια από τις καλύτερες στην καριέρα του 28χρονου φόργουορντ, ο οποίος μετράει 23.6 πόντους, 7.9 ριμπάουντ και 5.1 ασίστ όντας ο αδιαμφισβήτητος ηγέτης των Κλίπερς.

Δείτε το βίντεο με τον τραυματισμό του Γκρίφιν:

https://www.youtube.com/watch?v=7PKs4tmBbw0

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ