Μπρούκλιν Νετς – Μινεσότα Τίμπεργουλβς 102-112

Μπρούκλιν Νετς – Μινεσότα Τίμπεργουλβς 102-112

Άλλο ένα πολύ καλό παιχνίδι από τον Ντέρικ Ρόουζ ο οποίος μαζί με τους Τάουνς και Γκίμπσον οδήγησε τους Τίμπεργουλβς σε νίκη με 112-102 επί των Μπρούκλιν Νετς.

Οι Μπρούκλιν Νετς φιλοξένησαν τους Μινεσότα Τίμπεργουλβς σε ένα αρκετά ισοδύναμο ματς, με τις δύο ομάδες να έχουν από δύο καλά δωδεκάλεπτα. Οι Νετς είχαν το πάνω χέρι σε πρώτη και τέταρτη περίοδο, όμως δεν είχαν… Ρόουζ και Τάουνς, με τους δύο παίκτες να παίρνουν πάνω τους την ομάδα της Μινεσότα.

Μετά από ένα καλό ξεκίνημα για τους Νετς στο πρώτο 12λεπτο (26-22), στα επόμενα δύο οι Λύκοι έτρεξαν ένα επί μέρους 67-48, με τον Τάουνς να είναι απολαυστικός στην τρίτη περίοδο, έχοντας 17 πόντους και 5 ριμπάουντ. Στο τελευταίο κομμάτι του παιχνιδιού οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να αντιδράσουν και να διεκδικήσουν τη νίκη, αλλά οι Τίμπεργουλβς τελικά ήταν αυτοί που πανηγύρισαν την 8η νίκη της σεζόν (8-11 ρεκόρ και 14οι στη Δύση) με 112-102.

Καλύτεροι για τους νικητές οι Ρόουζ (25π), Τάουνς (21π/9 ριμπ), Γκίμπσον (16π/11 ριμπ) και Τιγκ (15π/9 ασίστ). Από τους ηττημένους που πλέον έχουν ρεκόρ 8-12 και είναι 9οι στην Ανατολή, οι Ντίνγουιντι και Χάρις είχαν από 18 πόντους αλλά δεν έφταναν για να ανταγωνιστούν τον πλουραλισμό των αντιπάλων τους.

Δείτε την σούπερ τρίτη περίοδο του Τάουνς:

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ