Ξέσπασαν στο Ντιτρόιτ οι Θάντερ, πίσω στις νίκες οι Κλίπερς (vid)

Ξέσπασαν στο Ντιτρόιτ οι Θάντερ, πίσω στις νίκες οι Κλίπερς (vid)

Φοβερό παιχνίδι από τον Στίβεν Άνταμς και την Οκλαχόμα

Επιβλητική νίκη μέσα στο Ντιτρόιτ πέτυχαν οι Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ κατατροπώνοντας τους Πϊστονς με 110-83.

Αν και τα πιστόνια προέρχονταν από ένα σερί 5 νικών, έπεσαν σχεδόν αμαχητί στις… ορέξεις του Στίβεν Άνταμς και των συμπαικτών του.

Ο Νεοζηλανδός σέντερ ήταν ο κορυφαίος για τους νικητές, καθώς μέσα σε 28 λεπτά σκόραρε 20 πόντους, μάζεψε 6 ριμπάουντ, ενώ «μοίρασε» και 2 κοψίματα.

Καλό παιχνίδι είχε και ο Ράσελ Γουέστμπρουκ (20 πόντοι, 6 ριμπάουντ, 6 ασίστ), ενώ για το Ντιτρόιτ πρώτος σκόρερ ήταν ο Μπλέικ Γκρίφιν με 20 πόντους αλλά κακά ποσοστά (7/18 σουτ).

https://www.youtube.com/watch?v=SvjlJuTo_Jg

Την κορυφή της Δυτικής περιφέρειας ανακατέλαβαν οι Λος Άντζελες Κλίπερς μετά τη νίκη τους επί των Νιού Όρλεανς Πέλικανς με 129-126.

Σε ένα φοβερό παιχνίδι που διεξήχθη στη Νέα Ορλεάνη οι Πέλικανς κατάφεραν να επιστρέψουν από το -18, παίρνοντας μάλιστα λίγα λεπτά πριν το φινάλε το προβάδισμα.

Ωστόσο, οι Κλίπερς έχουν αποδείξει φέτος πως έχουν «μέταλλο» σαν ομάδα και με 6» να απομένουν ο Λου Γουίλιαμς με «buzzer beater» άνοιξε τη διαφορά στους 4 και έδωσε τη νίκη στους φιλοξενούμενους.

Ο Τομπάιας Χάρις έκανε… θαύματα για τους Κλίπερς τελειώνοντας με 27 πόντους, 6 ριμπάουντ και 2 κλεψίματα, ενώ και ο Λου Γουίλιαμς έφερε μεγάλη βοήθεια από τον πάγκο (20 πόντοι, 6 ασίστ).

Για τους πελεκάνους ο Τζούλιους Ραντλ έκανε παιχνίδι καριέρας πετυχαίνοντας 37 πόντους, ωστόσο η βοήθεια από τους επίσης εξαιρετικούς Τζρου Χόλιντεϊ (32 πόντοι, 14 ασίστ) και Άντονι Ντέιβις (23 πόντοι, 13 ριμπάουντ, 5 ασίστ, 3 κλεψίματα, 3 κοψίματα) δεν ήταν αρκετή για να πάρει τη νίκη.

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ