Χάνει τουλάχιστον 3 εβδομάδες ακόμα ο Φουλτζ

Χάνει τουλάχιστον 3 εβδομάδες ακόμα ο Φουλτζ

Φαίνεται πως σταματούν οι ατυχίες για το πρώην Νο1 του ντραφτ

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Πρόσθεσε to10.gr στην Google

Την απάντηση για το τι ταλαιπωρεί τον Μαρκελ Φουλτζ φαίνεται πως πήραν οι Φιλαδέλφεια Σίξερς, καθώς ο 20χρονος γκαρντ διαγνώστηκε με «σύνδρομο θωρακικής εξόδου», ένα νευρολογικό πρόβλημα στον ώμο.

Αυτό σημαίνει πως ο Φουλτζ θα χρειαστεί να παραμείνει εκτός παρκέ για περίπου 3-6 εβδομάδες, προκειμένου να αποθεραπευτεί πλήρως.

Υπενθυμίζεται πως ο Φουλτζ από την περσινή ρούκι σεζόν του έχει δεχθεί οξύτατη κριτική για την αδυναμία του να σουτάρει από μακρινή απόσταση, με τον ίδιο να όπως φαίνεται να δικαιώνεται από την τωρινή τροπή των γεγονότων.

«Ο κόσμος έλεγε ότι το πρόβλημα ήταν πνευματικό. Δεν υπάρχει περίπτωση να είσαι το Νο1 του ΝΒΑ Draft και ξαφνικά να μην μπορείς να σηκώσεις το χέρι σου για να σουτάρεις μία μπάλα. Το πρόβλημα ήταν σωματικό και τώρα βρήκαμε την απάντηση»ανέφερε σχετικά με το περιστατικό ο εκπρόσωπος του Φουλτζ.

Την φετινή σεζόν ο 20χρονος είχε  8.2 πόντους, 3.7 ριμπάουντ και 3.1 ασίστ μ.ο. σε 22.5 λεπτά συμμετοχής.

 

Προσθήκη ως προτεινόμενη πηγή στη Google
Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ