Καθησυχαστικός ο Ίρβινγκ για τον τραυματισμό του

Καθησυχαστικός ο Ίρβινγκ για τον τραυματισμό του

Ο Καϊρί Ίρβινγκ αποκόμισε τραυματισμό στον ώμο από την αναμέτρηση με τους Νικς, με τον γκαρντ των Μπόστον Σέλτικς να καθησυχάζει οπαδούς και ομάδα με δηλώσεις του.

Οι Μπόστον Σέλτικς επικράτησαν με άνεση των Νιού Γιορκ Νικς μέσα στο TD Garden (128-100), με τον Uncle Drew να είναι και πάλι ο καλύτερος για την ομάδα του Μπραντ Στίβενς. Μετά τη λήξη του ματς όμως παραπονέθηκε για ενοχλήσεις στον ώμο, κάτι που έκανε το staff των Κελτών να… παγώσει.

Όχι άδικα βέβαια μιας και ο χαρισματικός γκαρντ, έχασε το σημαντικότερο μέρος της σεζόν λόγο τραυματισμού και χειρουργείου στο οποίο υποβλήθηκε, απουσιάζοντας από τα τελευταία 20 ματς της regular season αλλά και από όλα τα ματς των playoffs. Ο ίδιος ο παίκτης όμως μίλησε δημόσια και φάνηκε πολύ καθησυχαστικός για την περίπτωσή του αναφέροντας τα εξής:

«Απλά με ενοχλεί ένα νεύρο στον ώμο μου. Μάλλον θα πιάστηκα ή έπαθα κάτι παρόμοιο. Όμως δεν πρόκειται να βγάλω εγώ από μόνος μου διάγνωση. Θα με εξετάσει ο γιατρός και λογικά θα μου πει κάτι τέτοιο. Είμαι σίγουρος πως θα είμαι μια χαρά».

Η αλήθεια είναι πως μια απουσία του ηγέτη της ομάδας, είναι το τελευταίο που θα ήθελαν στη Βοστόνη. Από την αρχή της χρονιάς, ο Μπραντ Στίβενς προσπαθεί να βρει χημεία στην βασική του 5άδα με τους Χέιγουορντ και Ίρβινγκ σε αυτή και παρά τις αρχικές δυσκολίες, παιχνίδι με το παιχνίδι οι Κέλτες παρουσιάζονται όλο και καλύτεροι.

Ο ίδιος ο 26χρονος γκαρντ μάλιστα ατομικα είναι στα καλύτερά του μιας και στα πρώτα 23 ματς της σεζόν είναι starter και δίνει κατά μέσο όρο 22.2 πόντους (48.5% εντός πεδιάς), 6.4 ασίστ και 4.7 ριμπάουντ στα 32 λεπτά που μένει στο παρκέ ανά ματς.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ