Earned Edition: Εντυπωσιάζουν οι νέες συλλεκτικές φανέλες ομάδων του NBA (pics)

Earned Edition: Εντυπωσιάζουν οι νέες συλλεκτικές φανέλες ομάδων του NBA (pics)

Μετά τις μοναδικές «City», έρχονται και νέες συλλεκτικές εμφανίσεις, οι «Earned Edition», για τις ομάδες που πέρσι αγωνίστηκαν στα playoffs του NBA.

Το NBA είναι ένα σπορ με πολύ μεγάλη βάση φιλάθλων, τόσο στις ΗΠΑ όσο και παγκοσμίως και για αυτό, τα εμπορικά τμήματα της Λίγκας, των ομάδων αλλά και εταιριών ένδυσης, προσπαθούν να βρουν τρόπους για να κρατήσουν το αγοραστικό ενδιαφέρον των φιλάθλων αμείωτο.

Ένας από αυτούς τους τρόπους είναι η έκδοση συλλεκτικών εμφανίσεων για τις ομάδες που μετέχουν στη Λίγκα. Κάπως έτσι η εταιρία ένδυσης που έχει αναλάβει να ντύσει τις 30 ομάδες της Λίγκας πριν από λίγο καιρό έβγαλε τις φανέλες «City Edition», ως… φόρο τιμής στις πόλεις και τις Πολιτείες στις οποίες στεγάζονται οι ομάδες.

Τώρα έχουμε τις «Earned Edition» που αφορά τις 16 ομάδες (8 από τη Δύση και 8 από την Ανατολή), που πέρσι προκρίθηκαν στην φάση των playoffs του NBA. Μια εξ’ αυτών μάλιστα είναι και τον Μιλγουόκι Μπακς, η οποία στην commercial εκδοχή της έχει τον αριθμό του ηγέτη των Μπακς, Γιάννη Αντετοκούνμπο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ