«Απόδραση» με buzzer beater από την Ιντιάνα για Καβαλίερς, σπουδαία νίκη για Χοκς (vids)

«Απόδραση» με buzzer beater από την Ιντιάνα για Καβαλίερς, σπουδαία νίκη για Χοκς (vids)

Οι Καβαλίερς σόκαραν τους Πέισερς χάρη σε ένα φόλοου του Λάρι Νανς σε νεκρό χρόνο και έφυγαν με τεράστια νίκη (92-91) από την Ιντιάνα κόντρα στους Πέισερς. Μεγάλη νίκη και για τους Χοκς απέναντι στους Γουίζαρντς με 118-110.

Λίγοι θα περίμεναν όσα συνέβησαν στην Ιντιάνα με τους Καβαλίερς όχι απλά να είναι ανταγωνιστικοί απέναντι στους Πέισερς αλλά να φεύγουν και με μια τεράστια νίκη σε νεκρό χρόνο.

Συγκεκριμένα με buzzer beater του Λάρι Νανς κατάφεραν να κερδίσουν με 92-91 και να φύγουν με ένα από τα διπλά της χρονιάς ανεβαίνοντας στο 8-23 ενώ το ρεκόρ των γηπεδούχων έπεσε στο 20-11.

Πρώτος σκόρερ για τους νικητές ήταν ο Χουντ με 17 πόντους και τον ακολούθησαν οι Νανς με 15 (και το νικητήριο καλάθι) και Μπαρκς με 14. Για τους Πέισερς ο Σαμπόνις ήταν ο κορυφαίος με 17, ο Μπογκντάνοβιτς ακολούθησε με 14 και ο Γιανγκ με 13.

Χοκς – Γουίζαρντς 118-110 

Τη δεύτερη νίκη τους στα τελευταία εννιά παιχνίδια τους και έβδομη συνολικά στη σεζόν, σε 23 ματς, πέτυχαν οι Χοκς οι οποίοι επικράτησαν με 118-110 των Γουίζαρντς οι οποίοι έπεσαν στο 12-19 και έμειναν πολύ πίσω στην «μάχη» για τα playoffs. Ο αγώνας στο μεγαλύτερο μέρος του ήταν ένας μονόλογος για τους γηπεδούχους, με τους φιλοξενούμενους να προσπαθούν στο τέλος, αλλά να μην τα καταφέρνουν.

Πρώτος σκόρερ για τους νικητές ήταν ο Κόλινς με 20 πόντους και τον ακολούθησαν οι Γιανγκ με 19, Λιν με 16 και Λεν με 15. Για τους ηττημένους ο Μπιλ είχε 29, ο Αρίζα στην επιστροφή του στην ομάδα μετά την ανταλλαγή του είχε 19 και ο Ουόλ 15.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ