Λεμπρόν Τζέιμς: «Θα ήθελα να παίξω με Γιάννη, Ντουράντ, Εμπίντ, Σίμονς και Ντόντσιτς»

Λεμπρόν Τζέιμς: «Θα ήθελα να παίξω με Γιάννη, Ντουράντ, Εμπίντ, Σίμονς και Ντόντσιτς»

Ο Λεμπρόν Τζέιμς απάντησε με έναν σπαρταριστό τρόπο στην κριτική που δέχτηκε για τις πρόσφατες δηλώσεις του για τον Άντονι Ντέιβις.

Πολλά σχόλια (κυρίως αρνητικά) είχε προκαλέσει τις τελευταίες μέρες στις Ηνωμένες Πολιτείες, η δήλωση του Λεμπρόν Τζέιμς ότι θα ήθελε να αγωνιστεί με τον σέντερ των Πέλικανς, Άντονι Ντέιβις. Αρκετοί ήταν εκείνοι που άσκησαν κριτική στον σούπερ σταρ των Λος Άντζελες Λέικερς, υποστηρίζοντας ότι παραβιάζει τους κανονισμούς του NBA και προσπαθεί να δελεάσει τον «φρύδια» να μετακομίσει στην «πόλη των αγγέλων».

Ο «βασιλιάς» ερωτώμενος για τις συγκεκριμένες του δηλώσεις, τοποθετήθηκε εκ νέου, με την στιχομυθία του με τον δημοσιογράφο να προκαλεί άπλετο γέλιο. Στις νέες του δηλώσεις ο Λεμπρόν αναφέρθηκε και στον δικό μας Γιάννη Αντετοκούνμπο.

Δημοσιογράφος: «Σε εξέπληξε το γεγονός ο θόρυβος που προκάλεσε η δήλωσή σου (σ.σ. για τον Ντέιβις);»

Τζέιμς: «Όχι φυσικά, ό,τι κι αν πω θα δημιουργήσει κάτι. Ρώτησε με εάν θέλω να παίξω με τον Κέβιν Ντουράντ».

Ρεπόρτερ: «Θα ήθελες να παίξεις με τον Κέβιν Ντουράντ;»

Τζέιμς: «Φυσικά. Ρώτησέ με εάν θα ήθελα να παίξω με τον Τζίμι Μπάτλερ. Ρώτησέ με για τον Καϊρί Ίρβινγκ, τον Γιάννη. Ρώτησέ με για τον Τζοέλ Εμπίντ, τον Μπεν Σίμονς, όλους αυτούς. Τον Λούκα Ντόντσιτς. Ελάτε παιδιά, δεν είναι πυρηνική φυσική. Είναι σπουδαίοι παίκτες. Φυσικά και θα ήθελα να παίξω με πολλούς σπουδαίους παίκτες. Αυτός είμαι. Δεν μπορείς να με ελέγξεις. Και παίζω βάσει των κανονισμών».

Οι φήμες ωστόσο για πιθανή μετακίνηση του Ντέιβις στο Λος Άντζελες πληθαίνουν, με ρεπορτάζ του Yahoo να αναφέρει γεύμα ανάμεσα στον all-star των Πέλικανς και του Λεμπρόν Τζέιμς, μετά τη νίκη των Λέικερς με 112-104. Ο «βασιλιάς» λίγο νωρίτερα είχε οργιάσει στο παρκέ κάνοντας triple double με 22 πόντους, 12 ριμπάουντ και 14 ασίστ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ