Ο Giannis θυμήθηκε το κάρφωμα πάνω από τον Χάρντγουεϊ! (vid)

Ο Giannis θυμήθηκε το κάρφωμα πάνω από τον Χάρντγουεϊ! (vid)

«Θα είχα προσπαθήσει να τον αποφύγω δεν θέλω να με χτυπήσουν στο ευαίσθητο σημείο», δήλωσε μεταξύ άλλων ο αστέρας των Μιλγούοκι Μπακς!

Πριν από αρκετούς μήνες, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο στη νίκη των Μιλγουόκι Μπακς επί των Νικς (89-103), είχε κάνει το καλύτερο ίσως κάρφωμα της καριέρας του, όταν πέρασε στην κυριολεξία πάνω από τον Τιμ Χάρνταγουεϊ, με το Μάντισον Σκουέρ Γκάρντεν να παραμιλά! Λιγότερο από ένα 24ωρο πριν το Χριστουγεννιάτικο ντέρμπι μεταξύ των δύο ομάδων και ο σούπερσταρ των Μπακς θυμήθηκε εκείνο το παιχνίδι, χαρίζοντάς μας επικές ατάκες!

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Όταν γύρισα προς την άμυνα, κατάλαβα ότι είχα περάσει από πάνω του. Όταν ο Μίντλετον μου πέταξε την άλει-ουπ πάσα, μπορείτε να δείτε από το πρόσωπό μου, κοιτούσα ψηλά για να παρακολουθήσω την πορεία της. Αν ήξερα ότι είχα φτάσει τόσο ψηλά, θα είχα βάλει το ένα χέρι μου ανάμεσα στα πόδια μου, θα είχα προσπαθήσει να τον αποφύγω, δεν θέλω να με χτυπήσουν στο ευαίσθητο σημείο» σχολίασε ο Γιάννης και συνέχισε: «Δεν τον είδα. Πήγα με όλη μου τη δύναμη, κάρφωσα και γυρίζοντας στην άμυνα είδα όλο τον πάγκο όρθιο! Τότε κατάλαβα ότι είχα περάσει από πάνω του. Το βλέπω ξανά και ξανά, ακόμη και τώρα, το πιο ξεκαρδιστικό της υπόθεσης είναι η αντίδραση του Μίντλετον! Έμεινε άγαλμα, πραγματικά στεκόταν ακίνητος. Είναι το πιο αστείο σημείο στο video»

Θυμηθείτε το:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ