ΛεΜπρόν: «Θα ήταν σπουδαίο να είχαμε στους Λέικερς τον Καρμέλο»

ΛεΜπρόν: «Θα ήταν σπουδαίο να είχαμε στους Λέικερς τον Καρμέλο»

Ο ΛεΜπρόν Τζέιμς τόνισε πως θα ήθελε να γίνει συμπαίκτης με τον Καρμέλο Άντονι στους Λέικερς υπογραμμίζοντας πως ο σταρ των Ρόκετς έχει ακόμα πολλά να προσφέρει.

Ο ΛεΜπρόν Τζέιμς δήλωσε πως θεωρεί ότι ο Καρμέλο Άντονι θα ταίριαζε πάρα πολύ στους Λέικερς, τονίζοντας ότι ο φόργουορντ των Ρόκετς μπορεί ακόμα να παίξει σε υψηλό επίπεδο. Σε μια μεγάλη συνέντευξη του ΛεΜπρον Τζέιμς στο ESPN, που θα παρουσιαστεί ολόκληρη στο ημίχρονο του παιχνιδιού των Λέικερς με τους Ουόριορς, ο ΛεΜπρον παραδέχτηκε για ακόμα μια φορά ότι θέλει τον Καρμέλο Άντονι, που παραμένει ελεύθερος, στους Λέικερς.

Ο Βασιλιάς αρχικά ξεκαθάρισε πως το μόνο που κάνει είναι να απαντάει σε ερωτήσεις που τον ρωτάνε την άποψή του και δεν προσπαθεί να πείσει κανέναν παίκτη ή να πιέσει τις ομάδες του. Με την κουβέντα λοιπόν να πηγαίνει στον Άντονι και το κατά πόσο θα ήθελε να συνυπάρξει στην ίδια ομάδα με τον φόργουορντ των Ρόκετς τόνισε πως θα ήταν σπουδαίο να πήγαινε στο Λος Άντζελες.

«Όταν ο κόσμος με ρωτάει ποια είναι η άποψή μου για κάτι δεν γίνεται να μην απαντήσω. Μιλώντας τώρα για τον Καρμέλο Άντονι, πιστεύω ότι θα ήταν σπουδαίο να τον είχαμε στους Λέικερς. Πιστεύω ότι μπορεί ακόμα να παίξει σε υψηλό επίπεδο και θεωρώ ότι μπορώ να τον βοηθήσω. Ξέρω τον Μέλο καλύτερα από ότι ξέρει ο ίδιος τον εαυτό του και αυτό ισχύει και αντίστροφα. Αν λοιπόν παρουσιαστεί μία τέτοια ευκαιρία, θα την άρπαζα. Εκεί καταλήγουν όλα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ