Σανς – Σίξερς 127-132

Σανς – Σίξερς 127-132

Το Φοίνιξ λίγο έλειψε να κάνει μία μεγαλειώδη ανατροπή, αλλά η Φιλαδέλφεια επικράτησε τελικά με 132-127. Ο Τζοέλ Εμπίντ τελείωσε με 42 πόντους και 18 ριμπάουντ.

Οι Φιλαδέλφεια πέρασε δύσκολα από το Φοίνιξ με 132-127. Οι Σίξερς τα βρήκαν σκούρα απέναντι στην ομάδα με το χειρότερο ρεκόρ στο ΝΒΑ, παρότι βρέθηκαν να προηγούνται με 23 πόντους στο ημίχρονο. Οι «ήλιοι» με αντεπίθεση διαρκείας στο δεύτερο μέρος προσπάθησαν και έφτασαν πολύ κοντά σε μια «τρελή» ανατροπή, αλλά στο τέλος επικράτησαν οι φιλοξενούμενοι.

Οι νικητές είχαν την τριάδα Εμπίντ-Σίμονς-Ρέντικ σε εξαιρετική βραδιά. Οι τρεις τους σημείωσαν 98 από τους 132 πόντους και οδήγησαν την ομάδας τους στην 25η νίκη της σεζόν. Ο Τζοέλ Εμπίντ έκανε πράγματα και θάματα για ακόμη ένα παιχνίδι. Ο σούπερ σταρ της Φιλαδέλφεια τελείωσε το ματς με 42 πόντους και 18 ριμπάουντ.

Από τους γηπεδούχους, μπροστάρης της αντεπίθεσης ήταν ο Ντέβιν Μπούκερ, ο οποίος πέτυχε 37 πόντους και μοίρασε 8 ασίστ. Εξαιρετικός ήταν και ο ρούκι σέντερ, Ντεάντρε Έιτον με 18 πόντους και 11 ριμπάουντ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ