Η απίστευτη εμφάνιση του Γιόκιτς και το Ιστορικό triple double κόντρα στους Χιτ (vid)

Η απίστευτη εμφάνιση του Γιόκιτς και το Ιστορικό triple double κόντρα στους Χιτ (vid)

Ένας Νίκολα Γιόκιτς να τον… πιεις στο ποτήρι, πέτυχε ένα ακόμα triple double και οδήγησε τους Νάγκετς σε νίκη επί των Μαϊάμι Χιτ, γράφοντας Ιστορία στο ΝΒΑ.

Συνεχίζει να γράφει Ιστορία και να συμπαρασέρνει μαζί του και τους Ντένβερ Νάγκετς ο Νίκολα Γιόκιτς. Ο χοντρούλης Σέρβος κάνει πράγματα και θαύματα από τη θέση του σέντερ και έχει επαναπροσδιορίσει τον τρόπο που κινούνται και θα κινούνται από εδώ και πέρα τα σύγχρονα 5άρια.

Στην 4η χρονιά του στο ΝΒΑ είναι καλύτερος από ποτέ σύμφωνα με τους αριθμούς του μιας και προσφέρει 9.2 πόντους, 10.1 ριμπάουντ, 7.5 ασίστ και 1.5 κλεψίματα ανά ματς. Μόλις στα 23 του μάλιστα με το triple double που πέτυχε κόντρα στους Μαϊάμι Χιτ (29π/11ριμπ/10 ασίστ) και τη νίκη των Νάγκετς, έφτασε τα 20 ματς με τριψήφια νούμερα σε ασίστ, πόντους και ριμπάουντ.

Έγινε έτσι ο τρίτος νεότερος παίκτης της Λίγκας που φτάνει το νούμερο αυτό, πίσω μόνο από ονόματα θρύλους όπως οι Όσκαρ Ρόμπερτσον και Μάτζικ Τζόνσον, οι οποίοι όταν πέτυχαν αυτό το κατόρθωμα ήταν μόλις 22 χρονών.

Δείτε το Ιστορικό triple double του Σέρβου κόντρα στους Χιτ:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ