Νάγκετς – Κλίπερς 121-100

Νάγκετς – Κλίπερς 121-100

Ο Νίκολα Γιόκιτς οργίασε για ακόμη μία βραδιά και οι Νάγκετς δεν είχαν κανένα πρόβλημα απέναντι στους Κλίπερς και επικράτησαν με 121-100.

Οι Ντένβερ Νάγκετς ισοπέδωσαν και τους Λος Άνζτελες Κλίπερς με 121-100, έχοντας τον Νίκολα Γιόκιτς σε εκπληκτική βραδιά για ακόμη μία φορά τη φετινή σεζόν. Οι γηπεδούχοι ήταν ανώτεροι σε όλο το ματς και δεν δυσκολεύτηκαν καθόλου απέναντι στην ομάδα ομάδα των Κλίπερς.

Ο «εξωπραγματικός» Γιόκιτς ολοκλήρωσε τον αγώνα με triple double μετρώντας 18 πόντους, 14 ριμπάουντ και 10 ασίστ! Άξιος συμπαραστάτης του ήταν ο Τζαμάλ Μάρεϊ με 23 πόντους και 6 ριμπάουντ. Ο Μέισον Πλάμλι έκανε θραύση ερχόμενος από τον πάγκο και τελείωσε την αναμέτρηση με 17 πόντους, 12 ριμπάουντ και 5 ασίστ, κάνοντας τη διαφορά όταν στο παρκέ αγωνίζονταν οι… δεύτερες πεντάδες.

Από τους ηττημένους ο υποψήφιος για το βραβείο του καλύτερου 6ου παίκτη, Λου Γουίλιαμς, συνέχισε το βιολί του και φόρτωσε το καλάθι των Νάγκετς με 19 πόντους. Πολύ καλός ήταν και ο Τομπάιας Χάρις με 18 πόντους και 11 ριμπάουντ, αλλά η αποστολή των Κλίπερς ήταν πολύ δύσκολη και αυτά δεν αρκούσαν για να φύγουν με το διπλό από το Ντένβερ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ