Η «κατάρα» της οικογένειας Kardashian

Η «κατάρα» της οικογένειας Kardashian

Υπάρχει άραγε διαφυγή;

Μια από τις αγαπημένες μου θεωρίες συνωμοσίας, αφορά την περίφημη «κατάρα» της οικογένειας Kardashian και τον τρόπο που σχετίζεται με το ΝΒΑ. Σύμφωνα με τον θρύλο η κοινωνική συναναστροφή με οποιοδήποτε γυναικείο μέλος της συγκεκριμένης οικογένειας, επιφέρει ολέθριες συνέπειες στην καριέρα ενός μπασκετμπολίστα.

Ίσως το πιο ενδεικτικό περιστατικό σχετίζεται με τον άτυχο Lamar Odom. Παντρεύτηκε την Khloe Kardashian to 2009, σε μια περίοδο δηλαδή που βρισκόταν στο απόγειο της επαγγελματικής του πορείας. Δύο φορές πρωταθλητής με τους Los Angeles Lakers και κάτοχος του βραβείου του καλύτερο έκτου παίκτη της σεζόν.

Μετά τον γάμο βέβαια, τα πράγματα δυστυχώς δε εξελίχθηκαν όπως θα περιμέναμε. Η απόδοση του έπεσε κατακόρυφα – το 2011 έφυγε με ανταλλαγή για το Dallas(6,6 πόντοι/4,2 rebounds/1,7 assists), καταλήγοντας μετά από λίγα χρόνια να αντιμετωπίζει προβλήματα κατάθλιψης και χρήσης παράνομων ουσιών. Είμαι σίγουρος ότι όλοι σας γνωρίζεται την ιστορία.
Το περίεργο είναι πως δεν αποτελεί το μοναδικό «θύμα».

Το 2011 ο Kris Humphries παντρεύτηκε την Kim Kardashian. Ο γάμος κράτησε 72 ημέρες, όμως παρά το μικρό διάστημα η κατάρα πρόλαβε να ενεργήσει. Από τους 13,8 πόντους και τα 11 rebounds, έπεσε στους 5,8 πόντους/5,6 rebounds σε μόλις μια χρονιά, ενώ παραμένει χωρίς ομάδα από το τέλος της προπέρσινης σεζόν.

Blake Griffin. Το φαινόμενο δεν μπόρεσε να επηρεάσει τόσο τα στατιστικά του Αμερικανού (έβγαινε με την Kendal Jenner κάποια στιγμή πέρσι), παρόλα αυτά ακόμα και αυτός δεν κατάφερε να ξεφύγει από τον αμείλικτο κανόνα. Τραυματίστηκε σοβαρά και έχασε τα playoffs για πρώτη φορά μετά από έξι ολόκληρα χρόνια.

Tristan Thompson. Υπήρξε μια περίοδος που ο TT αποτελούσε βασικό στέλεχος των μετέπειτα πρωταθλητών Cleveland Cavaliers. Ο συνδυασμός της αστείρευτης ενέργειας και της ικανότητας του στο rebound, προσέφερε πολύτιμες βοήθειες στην (τότε) παρέα του Lebron. Από τότε βέβαια που έγινε ζευγάρι με τον Khloe Kardashian, όλα αυτά ανήκουν στο παρελθόν. Οι επιδόσεις του κατακρημνίστηκαν, αντιμετώπισε διάφορα προβλήματα υγείας και σε γενικές γραμμές, δεν θυμίζει σε τίποτα τον παλιό, καλό του εαυτό.

Το τελευταίο υποψήφιο θύμα, ακούει στο όνομα Ben Simmons. Από στατιστική σκοπιά, ο δεσμός του με την Kendal Jenner δεν αναμένεται να ευεργετήσει ακριβώς την καριέρα του. Κρίμα για το σπουδαίο ταλέντο του. Τα ενθαρρυντικά νέα είναι πως μέχρι στιγμής δείχνει να αντιστέκεται – οι Sixers έχουν 11 νίκες και μόλις 2 ήττες, στα 13 φετινά παιχνίδια που η Jenner παρακολούθησε από κοντά. Μάλιστα οι φίλαθλοι του συλλόγου μαζεύουν ηλεκτρονικά υπογραφές, ώστε να της απαγορευτεί επίσημα η είσοδος στο γήπεδο.

Εγώ πάντως υπέγραψα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ