Γράφει Ιστορία το «φονικό» δίδυμο Γουέστμπρουκ-Τζορτζ (vids)

Γράφει Ιστορία το «φονικό» δίδυμο Γουέστμπρουκ-Τζορτζ (vids)

Οι Ράσελ Γουέστμπρουκ και Πολ Τζορτζ με τα καμώματά τους στο ματς κόντρα στο Πόρτλαντ, κέρδισαν μια πολύ ξεχωριστή θέση στην Ιστορία της Λίγκας.

Οι Οκλαχόμα Σίτι Θαντερ, επικράτησε των Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς με 120-111, με τους δύο All Star ηγέτες τους να πιάνουν πολύ υψηλά επίπεδα απόδοσης και να πετυχαίνουν αμφότεροι triple double.

Ο Πολ Τζορτζ ήταν και πάλι σε οργιώδη κατάσταση και πέτυχε 47 πόντους (8/13 τρίποντα), κατέβασε 12 ριμπάουντ και μοίρασε 10 ασίστ, ενώ ο Ράσελ Γουέστμπρουκ αν και άστοχος (5/19 σουτ), είχε 21 πόντους, 14 ριμπάουντ και 11 ασίστ. Το γεγονός πως και οι δύο τελείωσαν στο ίδιο ματς με triple double τους κάνει μόλις το 10ο ζευγάρι συμπαικτών που το καταφέρνει αυτό στην Ιστορία του ΝΒΑ, ενώ είναι μόλις το πρώτο που το καταφέρνει έχοντας και οι δύο 20+ πόντους. Δείτε τα καλύτερά τους από το ματς κόντρα στο Πόρτλαντ…

 

Από την άλλη ο Γουέστμπρουκ, γνωστός και ως Mr Triple Double, αν και έχει αλλάξει τον τρόπο παιχνιδιού του για να χωρέσει ο Τζορτζ στην εξίσωση και συν τοις άλλοις δεν βρίσκεται στην καλύτερη δυνατή κατάσταση εκτελεστικά, είναι… τέρας συνέπειας αι διάρκειας σημειώνοντας το 10ο σερί triple double του και προσπερνώντας τον Γουίλτ Τσάμπερλεϊν που κατείχε το ρεκόρ έως σήμερα με 9.

Δείτε και το Ιστορικό triple double του Russ:

https://youtu.be/UNkK9_SUmGg

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ