Γιούτα Τζαζ – Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ 89-98

Γιούτα Τζαζ – Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ 89-98

Οι Θάντερ επικράτησαν των Τζαζ μέσα στη Γιούτα με 98-89 και συνεχίζουν να βρίσκονται στο κατόπι των Ρόκετς, στη μάχη για την κατάληψη της 3η θέσης της Δύσης.

Οι Τζαζ υποδέχτηκαν στην Vivint Smart Home Arena του Σολτ Λέικ τους Οκλαχόμα Σίτι Θαντερ σε ένα ματς όπου και οι δύο ομάδες ήθελαν τη νίκη για το όσο το δυνατόν καλύτερο πλασάρισμα στα playoffs.

Μετά από ένα πρώτο δωδεκάλεπτο που βρήκε τους Θάντερ μπροστά με βραχεία κεφαλή (22-21), η διάφορά άρχισε σταδιακά να ανοίγει για να φτάσει το +13 στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου (50-37).

Από εκεί και πέρα οι παίκτες του Μπίλι Ντόνοβαν κράτησαν τον έλεγχο της αναμέτρησης φτάνοντας τη διαφορά ακόμα και στο +17 στις αρχές της τέταρτης περιόδου (80-63), για να καταφέρουν με μια αντεπίθεση οι Μορμόνοι να μειώσουν το εύρος της ήττας στο τελικό 98-89.

Στην 4η θέση της Δύσης (41-26), μια νίκη πίσω από τους Ρόκετς βρίσκονται οι Θάντερ που είχαν σε καλό βράδυ τους Σρέντερ (24π) και Γουέστμπρουκ (23π/11 ριμπ/8 ασίστ).

Από την άλλοι οι Τζαζ βρίσκονται στην 8η θέση (37-29), μια νίκη πίσω από τους Σπερς, μιας και οι προσπάθειες των Μίτσελ (25π), Ο’ Νιλ (17π/8 ριμπ) και Γκομπέρ (15π/12 ριμπ) δεν ήταν αρκετές.

https://youtu.be/D-FdjNRYyIQ

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ