Σακίλ Ο’ Νιλ: «Είναι καλύτερος από εμένα ο Γιάννης» (vid)

Σακίλ Ο’ Νιλ: «Είναι καλύτερος από εμένα ο Γιάννης» (vid)

Ο Σακίλ Ο' Νιλ, σε δηλώσεις του, αναφέρθηκε στον Γιάννη Αντετοκούνμπο και το πόσο καλός έχει γίνει χαρακτηρίζοντας τον μάλιστα και καλύτερο από εκείνον.

Ο Σακίλ Ο’ Νιλ θεωρείται ένας από τους καλύτερους και πιο κυριαρχικούς παίκτες στην ιστορία του ΝΒΑ χωρίς κανείς να το αμφισβητεί αυτό.

Ο πρώην παίκτης των Λος Άντεζελες Λέικερς είναι γνωστός για τις απόψεις του ως προς το πρόσωπο του Γιάννη Αντετοκούνμπο, αφού μάλιστα του έχει «χαρίσει» και το προσωνύμιο του «σούπερμαν» που ανήκε σε εκείνον.

Ο Σακίλ λοιπόν ξαναχτύπησε και σε νέες του δηλώσεις αποθέωσε για ακόμη μία φορά τον «Greek Freak» αναφέροντας πως ο 24χρονος παίκτης είναι καλύτερος από εκείνον.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Σακίλ Ο’ Νιλ για τον Γιάννη:

«Είναι καλύτερος από εμένα ο Γιάννης. Είναι καλύτερος γιατί έχει περισσότερες ευκαιρίες να δείξει τον εαυτό του παραπάνω. Εγώ ήμουν ένας παίκτης που πόσταρα και ο μόνος τρόπος να δείξω τον εαυτό μου ήταν να κυριαρχήσω. Εκείνος τρέχει το παρκέ. Το έκανα αυτό, αλλά σταμάτησα γιατί δεν έπαιρνα την μπάλα εκεί που ήθελα, οπότε έγινα ένας παίκτης κυριαρχίας.

Ναι, είναι καλύτερος, γι’ αυτό και του έδωσα τον τίτλο μου του σούπερμαν, αλλά δουλεύει σκληρά. Είναι ταπεινός και δουλεύει σκληρά. Δεν βγαίνει και περιμένει, λέει κάνω αυτό, κάνω εκείνο, είμαι ο επόμενος. Αυτό το παιδί δουλεύει και το έχει κερδίσει , το αξίζει. Έχει τον σεβασμό μου και το αξίζει».

Δείτε το βιντεο:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ