Μπεν Σίμονς: «Ο Ντότσιτς πρέπει να αναδειχθεί Ρούκι της χρονιάς»

Μπεν Σίμονς: «Ο Ντότσιτς πρέπει να αναδειχθεί Ρούκι της χρονιάς»

Ο Μπεν Σίμονς, σε δηλώσεις του σε αμερικάνικα ΜΜΕ, έκανε την επιλογή του για το ποιος πρέπει να κερδίσει το βραβείο του καλύτερου νέου παίκτη της σεζόν.

Η κανονική περίοδος του ΝΒΑ φτάνει σιγά-σιγά στο τέλος της και άπαντες προετοιμάζονται για ξεκινήσουν οι «πραγματικοί» αγώνες, δηλαδή τα πλέι-οφ.

Πέραν των πλέι-οφ, με το τέλος της κανονικής περιόδου ουσιαστικά ολοκληρώνεται και η διαδικασία ανάδειξης των βραβείων της σεζόν.

Ένα από τα βραβεία που έχουν τεράστιο ενδιαφέρον είναι και αυτό του «Ρούκι της χρονιάς», με τους Λούκα Ντόντσιτς και Τράε Γιανγκ να είναι οι κύριοι διεκδικητές.

Ο γκαρντ των Φιλαδέλφεια Σίξερς, Μπεν Σίμονς, ο οποίος είχε κερδίσει το περσινό ανάλογο βραβείο μίλησε στη γνωστή αμερικανική ιστοσελίδα «The Athletic» για το ποιος πιστεύει ότι θα κατακτήσει τον συγκεκριμένο τίτλο.

Ο Αυστραλός επέλεξε τον Σλοβένο γκαρντ των Ντάλας Μάβερικς, Λούκα Ντόντσιτς, συγκρίνοντας την περσινή «κούρσα» για την ανάδειξη του Ρούκι με τη φετινή.

Συγκεκριμένα, ο 22χρονος τόνισε πως τον κύριο λόγο θα παίξει οι νίκες που θα πάρει η ομάδα του κάθε παίκτη, καθώς όσο πιο ψηλά τερματίσει, τόσο περισσότερες θα είναι πιθανότητες για κατάκτηση του βραβείου.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο σταρ των Φιλαδέλφεια Σίξερς:

«Σίγουρα ο Λούκα πρέπει να αναδειχθεί ο Rookie της χρονιάς. Γιατί; Για τους ίδιους λόγους με πέρυσι», ήταν η αρχική του τοποθέτηση.

«Ο Ντόντσιτς παίζει πολύ καλύτερα και η ομάδα του νικάει πολλά περισσότερα παιχνίδια. Ο Τρέι Γιανγκ είναι επίσης εκπληκτικός, όπως και ο Ντόνοβαν Μίτσελ πέρυσι», τόνισε χαρακτηριστικά.

«Όμως είναι όλα θέμα γενικής απόδοσης. Νομίζω πως η ομάδα του Λούκα έχει παίξει λίγο καλύτερα φέτος», ήταν τα λόγια του Μπεν Σίμονς.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ