ΝΒΑ: Θέλουν σαν τρελοί τον Γουίλιαμσον οι Ατλάντα Χοκς

ΝΒΑ: Θέλουν σαν τρελοί τον Γουίλιαμσον οι Ατλάντα Χοκς

Ο Ζάιον Γουίλιαμσον είναι αναμφίβολα το πιο καυτό όνομα της διαδικασίας των Draft για το 2019 στο ΝΒΑ. Που θα καταλήξει όμως ο φόργουορντ του Ντιούκ;

Ο Ζάιον Γουίλιαμσον είναι αναμφίβολα ο πιο πολυσυζητημένος παίκτης του κολεγιακού πρωταθλήματος και αναμένεται να επιλεχθεί στο Νο. 1 του φετινού Draft για το ΝΒΑ που θα λάβει χώρα όπως πάντα τον Ιούνιο (20/6) μετά τους Τελικούς του πρωταθλήματος στο Barclays Center της Νέας Υόρκης.

Ο 18χρονος φόργουορντ του Ντιούκ κάνει φοβερά πράγματα με το κολέγιό του και σε σύνολο 30 αναμετρήσεων σκοράρει 22.6 πόντους, κατεβάζει 8.9 ριμπάουντ και μοιράζει 2.1 ασίστ σε 30 λεπτά συμμετοχής ανά ματς, ενώ η σωματοδομή του σε συνδυασμό με την τεράστια φυσική του δύναμη του δίνουν ένα μοναδικό πακέτο.

Λαμβάνοντας υπόψιν όλα αυτά, δεν είναι λίγες οι ομάδες που θέλουν να τον εντάξουν στο δυναμικό τους. Μια από τις ομάδες αυτές είναι οι Ατλάντα Χοκς. Τα Γεράκια βρίσκονται αρκετά χαμηλά στην αναλογία νικών ηττών στο ΝΒΑ έχοντας ως ώρας το 5ο χειρότερο ποσοστό με 28 νίκες σε 77 παιχνίδια (36.4%) και αναμένεται να βρεθούν αρκετά ψηλά στη λοταρία των Draft.

Όπως μάλιστα αναφέρει και το Bleacher Report, στην Ατλάντα πιστεύουν πως μέσω της δαιδαλώδους διαδικασία της λοταρίας των Draft και των picks που αλλάζουν χέρια, ο Γουίλιαμσον θα καταλήξει στους Χοκς όπου θα αποτελέσει μια ονειρική νεανική τριάδα μαζί με τον Τζον Κόλινς και τον υποψήφιο για ρούκι της χρονιάς και περσινό Νο.5 των Draft, Τρέι Γιανγκ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ