Διασυρμός για Σπερς, σπουδαίες νίκες για Σέλτικς και Ράπτορς (vids)

Διασυρμός για Σπερς, σπουδαίες νίκες για Σέλτικς και Ράπτορς (vids)

Οι Νάγκετς πραγματοποιώντας σπουδαία εμφάνιση διέλυσαν τους Σπερς με 113-85 σε ένα ματς που αποβλήθηκε ο Πόποβιτς. Νίκες για Σέλτικς, Ράπτορς και Πέισερς.

Οι Νάγκετς δεν άφησαν κανένα περιθώριο αντίδρασης στους Σπερς και πραγματοποιώντας τρομερή εμφάνιση πήραν τη νίκη με 113-85. Αποβλήθηκε στο πρώτο λεπτό του αγώνα ο Πόποβιτς με τα σπιρούνια να μην τον έχουν στον πάγκο τους για πολύ καιρό!

Ο  Γιόκιτς με 20 πόντους, 11 ριμπάουντ και 9 ασίστ ήταν ο κορυφαίος των νικητών, με τους Μόρις και Μπίσλεϊ να προσθέτουν από 19 πόντους. Για τους Σπερς, ο Όλντριτζ και ο Γουόκερ είχαν από 16 πόντους, με τους ΝτεΡόζαν και Μπέρτανς να προσθέτουν από 11 πόντους.

Από την πλευρά τους οι Σέλτικς εμφανίστηκαν σοβαροί στο Μαϊάμι και έχοντας τον Γκόρντον Χέιγουορντ σε σπουδαία βραδιά άλωσαν με 112-102 το Μαϊάμι. Παρέμειναν έτσι ισόβαθμοι με τους Πέισερς στη 4η θέση της Ανατολής με ρεκόρ 47-32, στέλνοντας παράλληλα το Μαϊάμι στην 9η θέση.

Ο Χέιγουορντ με 25 πόντους και 8 ριμπάουντ ήταν ο κορυφαίος των νικητών, με τον Ίρβινγκ να προσθέτει 23 πόντους και τον Χόρφορντ 21 πόντους και 8 ριμπάουντ. Για τους Χιτ, ο Γουέιτερς είχε 21 πόντους, ο Γουάιτσαϊντ 18 πόντους και 15 ριμπάουντ και ο Γουέιντ 17 πόντους.

Οι Ράπτορς έχουν μόνο μαθηματικές ελπίδες να κλείσουν την κανονική περίοδο με το καλύτερο ρεκόρ στην Ανατολή, παρόλα αυτά δεν το βάζουν κάτω, κάτι που έδειξε και στο Μπρούκλιν, νικώντας με 115-105 τους Νετς.

Πρώτος σκόρερ για τους Καναδούς ήταν ο Σιάκαμ με 28 πόντους και τον ακολούθησαν οι Λέοναρντ με 26 και Ιμπάκα με 23. Για τους ηττημένους ο Ράσελ είχε 27 και Ντινγουάιντι 14, αλλά δεν έφταναν για να μπορέσει η ομάδα τους να πάρει κάτι από το ματς αυτό.

Μεγάλη εμφάνιση έκαναν οι Πέισερς, καθώς διέλυσαν με 108-89 τους Πίστονς στο Ντιτρόιτ και παρέμειναν ζωντανοί στο κυνήγι της 4ης θέσης στην Ανατολή.

Πρώτος σκόρερ για τους νικητές ήταν ο Γιανγκ με 21 πόντους και τον ακολούθησαν οι Μπογκντάνοβιτς και Τέρνερ με 17. Για τους ηττημένους ο Ντράμοντ είχε 28, ο Έλιγκτον 21 και ο Τζάκσον 16.

Το Ορλάντο νίκησε τους Νικς με 114-100 και διατήρησε τις ελπίδες τους για είσοδο στα play off με μία μεστή εμφάνιση, καθώς υπέταξε σχετικά εύκολα τους Νικς.

Ο αγώνας είχε ενδιαφέρον στο μεγαλύτερο μέρος του, όμως στο τέλος οι γηπεδούχοι πάτησαν γκάζι και πήραν τη νίκη έχοντας ως πρώτο σκόρερ τον Βούτσεβιτς με 29 πόντους. Πίσω του ο Ρος με 23, ενώ από 19 είχαν οι Γκόρντον και Φουρνιέ. Για τους ηττημένους εξαιρετικός ήταν ο Χεζόνια με 29, ενώ ο Κνοξ πρόσθεσε ακόμα 21.

Οι Οτίζαρντς έχασαν στα τελευταία δεύτερα από τους Μπουλς με 115-1114 σε ένα παιχνίδι που ο Γουόλτερ Λέμον των Ταύρων και άλλοτε παίκτης του Ρεθύμνου ήταν ο πρωταγωνιστής. Ο βραχύσωμος γκαρντ ήταν ο κορυφαίος των Μπουλς, δίνοντας στο φινάλε τη νίκη στην ομάδα του με 115-114 χάρη σε 2 βολές με 1.8 δευτερόλεπτα να μένουν για το φινάλε.

Ο Λέμον ολοκλήρωσε τον αγώνα με 24 πόντους και 8 ασίστ, σε μία τρομερή εμφάνιση, με τον Σάμπσον να προσθέτει 18 πόντους και 9 ριμπάουντ και τον Χάρισον 15 πόντους. Για τους Γουίζαρντς, ο Μπράιαντ είχε 20 πόντους και 12 ριμπάουντ, ο Πόρτις 20 πόντους και 10 ριμπάουντ και ο Μπιλ 19 πόντους.

https://www.youtube.com/watch?time_continue=2&v=jbFOXn6HTOk

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ