«Ο Χάρντεν είναι τρομερός αλλά ο Αντετοκούνμπο το αξίζει»

«Ο Χάρντεν είναι τρομερός αλλά ο Αντετοκούνμπο το αξίζει»

Ο πολύπειρος και MVP του 2007, Ντιρκ Νοβίτσκι, έκανε τη δική του πρόβλεψη για τον MVP της regular season, δίνοντας το… χρίσμα στον Γιάννη Αντετοκούνμπο.

Ο Ντιρκ Νοβίτσκι, πρόσωπο των ημερών μιας και ολοκλήρωσε την τεράστια καριέρα του στο ΝΒΑ, έδωσε συνέντευξη στο NBA TV όπου μίλησε για πολλά σχετικά με το μπάσκετ, με την κουβέντα αναπόφευκτα να πηγαίνει στον MVP της regular season και το δίλλημα «Χάρντεν ή Αντετοκούνμπο».

Ο Γερμανός πρωταθλητής NBA αλλά και MVP του 2007, έδωσε τη δικιά του πρόβλεψη, αναγνωρίζοντας την εξωπραγματική επιθετικά σεζόν του Χάρντεν, αλλά δίνοντας… ψήφο εμπιστοσύνης στον Greek Freak.

Αναλυτικά τα όσα ανέφερε επί του θέματος:

«Αυτό που κάνει ο Χάρντεν φέτος δεν νομίζω να το έχουμε δει ξανά. Βάζει συνεχόμενες 50άρες, κάνει απίστευτες ατομικές επιδόσεις, αλλά από την άλλη ο Αντετοκούνμπο πιστεύω το αξίζει. Είχαν μια τρομερή σεζόν οι Μπακς, με το καλύτερο ρεκόρ του ΝΒΑ, κάνει τα πάντα καλά, παίρνει ριμπάουντ, κόβει, στην επίθεση βάζει όλους τους συμπαίκτες του στην εξίσωση. Αυτές είναι δύο κορυφαίες επιλογές μου, αλλά το βραβείο θα το έδινα στον Γιάννη».

https://www.instagram.com/p/BwLOrRNgPue/

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ