Τορόντο Ράπτορς – Ορλάντο Μάτζικ 101-104

Τορόντο Ράπτορς – Ορλάντο Μάτζικ 101-104

Στο Τορόντο είχαμε το πρώτο «σπάσιμο» έδρας των φετινών playoffs με τους Ράπτορς να χάνουν από τους Ορλάντο Μάτζικ με 104-101 στο Game 1 της σειράς.

Οι Ράπτορς υποδέχτηκαν στην Scotiabank Arena του Τορόντο τους Ορλάντο Μάτζικ. Οι Καναδοί έχουν παραδοσιακά πρόβλημα στα πρώτα παιχνίδια των σειρών στα playoffs του ΝΒΑ (2-14 ρεκόρ) και το επιβεβαίωσαν για ακόμα μια φορά.

Το πρώτο δωδεκάλεπτο άνηκε στους γηπεδούχους (30-25), με το Ορλάντο να απαντά εντυπωσιακά και να κλείνει το ημίχρονο με ένα υπέρ του +8 (57-49). Στο δεύτερο μέρος το ματς έδειξε να ισορροπεί και οι δύο ομάδες μπήκαν στην τελευταία περίοδο από σχεδόν κοινή αφετηρία και τους Ράπτορς να προηγούνται με +1 (76-75).

Εκεί είχαμε κανονικό ντέρμπι. Το προβάδισμα άλλαξε χέρια συνολικά 9 φορές και όλα κρίθηκαν στα τελευταία δευτερόλεπτα. Με το σκορ στο 101-101 ο Όγκαστιν πέτυχε μεγάλο τρίποντο για το 104-101. Με 3.4’’ να απομένουν ο Λέοναρντ πήρε την ευθύνη της τελευταίας επίθεσης, αλλά αστόχησε με τους Ράπτορς να ξεκινούν με το… αριστερό και τα φετινά playoffs.

Κορυφαίος για τους νικητές ο clutch Όγκαστιν με 25 πόντους (4/5 τρίποντα), έχοντας τη συμπαράσταση του Φουρνιέ (16π), σε ένα ματς όπου επτά από τους παίκτες των Μάτζικ είχαν διψήφιο αριθμό πόντων.

Από την άλλη για τους Ράπτορς ξεχώρισε ο μοιραίος Λέοναρντ (25π), έχοντας στο πλευρό του τον Σιάκαμ (24π/9 ριμπ), με τους Γκασόλ, Ιμπάκα και Λάουρι να κινούνται σε πολύ ρηχά νερά…

https://youtu.be/yJbTlgwPx9U

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ