Τορόντο Ράπτορς – Ορλάντο Μάτζικ 112-81

Τορόντο Ράπτορς – Ορλάντο Μάτζικ 112-81

Οι Ράπτορς… σοβαρεύτηκαν έπαιξαν πολύ καλό μπάσκετ και με τους Λέοναρντ και Λόουρι σε εξαιρετική βραδιά επικράτησαν με 111-82 των Μάτζικ κάνοντας το 1-1 στη σειρά.

Οι Ράπτορς υποδέχθηκαν στην Scotiabank Arena του Τορόντο τους Ορλάντο Μάτζικ οι οποίοι είχαν κάνει ζημιά στο Game 1 σπάζοντας την έδρα των Καναδών για τον πρώτο γύρο των playoffs του ΝΒΑ.

Αυτή τη φορά όμως τα πράγματα ήταν πολύ διαφορετικά. Οι παίκτες του Νικ Νερς μπήκαν στο παρκέ με σκοπό να δείξουν ποια είναι η καλύτερη ομάδα της σειράς και το κατάφεραν εξαιρετικά. Πήραν το προβάδισμα από το πρώτο σουτ της αναμέτρησης, γρήγορα έφτασαν τη διαφορά σε διψήφια νούμερα και έφτασαν να προηγούνται στο ημίχρονο με 51-39.

Στο δεύτερο μέρος το… πάρτι των γηπεδούχων συνεχίστηκε με τον Λέοναρντ και την παρέα του να σκοράρουν όποτε θέλουν κόντρα στους εξαφανισμένους Μάτζικ. Η διαφορά εκτοξεύτηκε πάνω από 20 πόντους για να φτάσει στο τελικό +29 (111-82). Πλέον η σειρά είναι στα ίσα (1-1) και μεταφέρεται στο Ορλάντο με τους Ράπτορς να ψάχνουν αυτοί με τη σειρά τους ένα μπρέικ στην έδρα των αντιπάλων τους στα επόμενα δύο ματς.

Καλύτεροι για τους νικητές οι Λέοναρντ (37π με 15/22 σουτ), Λόουρι (22π/7 ασίστ) και Σιάκαμ (19π/10 ριμπ) την ώρα που για τους Μάτζικ οι Βούτσεβιτς και Φουρνιέ ήταν κακοί και άφησαν τον Γκόρντον να παλεύει μόνος του (20π).

https://youtu.be/AlcIucKGVKU

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ