Ορλάντο Μάτζικ – Τορόντο Ράπτορς 93-98

Ορλάντο Μάτζικ – Τορόντο Ράπτορς 93-98

Οι Τορόντο Ράπτορς απάντησαν με break στο break επικρατώντας των Μάτζικ στο Ορλάντο με 98-93 και αποκατέστησαν το πλεονέκτημα έδρας κάνοντας το 2-1 στη σειρά.

Οι Μάτζικ υποδέχτηκαν στο Amway Center του Ορλάντο τους Τορόντο Ράπτορς στο πρώτο από τα δύο συνεχόμενα ματς στην έδρα τους για τα playoffs του ΝΒΑ.

Το ματς ξεκίνησε εντυπωσιακά για τους Ράπτορς που προηγήθηκαν με 10-0, με το σκορ της πρώτης περιόδου να κλείνει στο υπέρ τους 26-21. Οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να διατηρήσουν το προβάδισμα μέχρι και το τέλος του ημιχρόνου έστω και μειωμένο (48-45) με τους Μάτζικ να επιστρέφουν στο ματς.

Το έκαναν για τα καλά μάλιστα περνώντας μπροστά στο σκορ με 61-60 κάπου στα μέσα της τρίτης περιόδου. Όμως ένα νέο σερί 16-0 από τους Καναδούς έκανε το σκορ 76-61και στην ουσία έκρινε την αναμέτρηση.

Η διαφορά έφτασε και τους 17 πόντους στο ξεκίνημα του τέταρτου δωδεκάλεπτου (83-67) και κάπου εκεί φαίνεται πως οι παίκτες του Νικ Νερς χαλάρωσαν. Δέχτηκαν συνεχόμενα καλάθια και είδαν τη διαφορά να εξανεμίζεται, αλλά ο χρόνος δεν ήταν σύμμαχος των παικτών του κόουτς Κλίφορντ που τελικά ηττήθηκαν με 98-93.

Για τους νικητές ο Λέοναρντ ήταν πληθωρικός αλλά άστοχος με 15π (5/19 σουτ) και 10 ριμπ, αλλά ο Σιάκαμ ήταν εκπληκτικός με 30π και 11 ριμπ., ενώ και οι Γκριν (13π), Λόουρι (12π/10 ασίστ) και Γκασόλ (9π) έπαιξαν τον ρόλο τους στο ματς.

Για τους γηπεδούχους ο Βούτσεβιτς έκανε ένα καλό ματς επί τέλους στη σειρά (22π/14 ριμπ/6 ασίστ), ο Ρος τον ακολούθησε (24π), αλλά με τους Φουρνιέ και Όγκουστιν να τα… σπάνε έχοντας συνολικά 14 πόντους με 4/19 σουτ οι Μάτζικ δεν θα μπορούσαν να ελπίζουν για πολλά.

https://youtu.be/UTwlGOiPE2E

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ