Το… απειλητικό μήνυμα του Ίρβινγκ

Το… απειλητικό μήνυμα του Ίρβινγκ

Οι Μπόστον Σέλτικς έχουν μπει φουριόζοι στα playoffs έχοντας κάνει ήδη το 3-0 κόντρα στους Πέισερς και η ηγέτης των Κελτών… απειλεί το ΝΒΑ.

Οι Μπόστον Σελτικς πριν την έναρξη της σεζόν θεωρούνταν ένα από τα φαβορί για να κοντράρει στους τελικούς τους Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς.

Η σεζόν όμως για τον Μπραντ Στίβενς και τους παίκτες του είχε πολλά σκαμπανεβάσματα, με τους Κέλτες να μην μπορούν να βρουν ρυθμό και σταθερότητα σε άμυνα και επίθεση, Παρόλα αυτά στα τελευταία ματς της regular season έδειξαν να συνέρχονται σώζοντας το πλεονέκτημα έδρας.

Τώρα πλέον στα playoffs, έχουν κάνει το πιο πειστικό ξεκίνημα από τις ομάδες που συμμετέχουν στη διαδικασία, καθώς βρίσκονται ένα βήμα πριν από τη… σκούπα στους Πέισερς για τον πρώτο γύρο.

Ο αδιαμφισβήτητος ηγέτης της ομάδας Καϊρί Ίρβινγκ που κατά το παρελθόν τα είχε «χώσει» στους συμπαίκτες του, τώρα δεν μπορεί να κρύψει την ικανοποίησή του, στέλνοντας παράλληλα ένα μήνυμα προς τον ανταγωνισμό:

«Τώρα που η πίεση είναι υψηλότερη νιώθω πως βρισκόμαστε εκεί που πραγματικά θέλουμε να είμαστε. Και αυτή είναι σπουδαία δουλειά, συνολικά. Ο καθένας είναι έτοιμος να παίξει και μπορεί να το κάνει κάθε νύχτα, όπου κι αν παίζουμε και ο ένας είναι έτοιμος να υποστηρίξει τον συμπαίκτη του».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ