Ορλάντο Μάτζικ – Τορόντο Ράπτορς 85-107

Ορλάντο Μάτζικ – Τορόντο Ράπτορς 85-107

Καταιγιστικοί οι Ράπτορς έκαναν το 2/2 στην έδρα των Μάτζικ νικώντας με 107-85 και πλέον απέχουν μια νίκη από την πρόκριση στον επόμενο γύρο των playoffs.

Οι Μάτζικ υποδέχτηκαν στο Amway Center του Ορλάντο τους Τορόντο Ράπτορς για το 4ο παιχνίδι του πρώτου γύρου των playoffs του ΝΒΑ, με τους Καναδούς να προηγούνται με 2-1.

Μετά την ανέλπιστη ήττα τους στο πρώτο ματς, οι παίκτες του Νικ Νερς σαν να άλλαξαν τσιπάκι και παρουσιάζουν το εξαιρετικό πρόσωπο που είχαν στη regular season. Αυτό επιβεβαιώθηκε και στο 4ο ματς της σειράς με τους Ράπτορς να είναι πολύ ανώτεροι, να κάνουν το 3-1 και πλέον να απέχουν μόλις μία νίκη από την πρόκριση στα ημιτελικά των playoffs.

Στα του ματς τώρα οι γηπεδούχοι στάθηκαν ανταγωνιστικά μόνο στο πρώτο δωδεκάλεπτο, ξεκινώντας με ένα 9-1 υπέρ τους, ωστόσο έκλεισαν την περίοδο στο -2 (28-26). Στη δεύτερη περίοδο ένα επί μέρους 30-16, έφερε τους Ράπτορς στο +16 στην ανάπαυλα του ημιχρόνου. Διαφορά την οποία διατήρησαν και αύξησαν μάλιστα με άνεση μέχρι και το τελικό 107-85.

Καλύτερος για τους νικητές ο Καουάι Λέοναρντ με 34 πόντους (12/20 σουτ), με τους Σιάκαμ (16π), Πάουελ (16π) και Ιμπάκα (13π/8 ριμπ) να δίνουν σημαντικές βοήθειες.

Από την άλλη για το Ορλάντο οι Γκόρντον (25π/7 ριμπ) και Φουρνιέ (19π) πάλευαν μόνοι τους καθώς ο Βούτσεβιτς σε ένα ακόμα ματς της σειράς ήταν κατώτερος των προσδοκιών έχοντας 11 πόντους με 5/14 σουτ.

https://youtu.be/dqi7Bohm6ec

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ