Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ – Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς 98-111

Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ – Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς 98-111

Οι Μπλέιζερς έσπασαν την έδρα των Θάντερ (111-98) με το δίδυμο των γκαρντ τους να πετάει φωτιές, αποκτώντας έτσι ξεκάθαρο προβάδισμα πρόκρισης στον επόμενο γύρο των playoffs.

Οι Θάντερ υποδέχτηκαν στην Chesapeake Energy Arena τους Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς οι οποίοι προηγούνταν με 2-1 στη σειρά, στο πλαίσιο του πρώτου γύρου των playoffs.

Οι γηπεδούχοι μπορεί στο τρίτο ματς της σειράς να έδειξαν σφυγμό παίρνοντας σημαντική νίκη, αλλά αυτή τη φορά οι παίκτες του κόουτς Στοτς ήταν… ψυλλιασμένοι και έδειξαν χαρακτήρα.

Το ματς ήταν πολύ αμφίρροπο στο πρώτο ημίχρονο με τις ομάδες να εναλλάσσονται στο προβάδισμα αλλά καμία να μην μπορεί να χτίσει ένα σερί και να ξεφύγει. Ωστόσο η ανάπαυλα βρήκε το Πόρτλαντ στο +4 (50-46).

Το δεύτερο μέρος όμως ήταν μια διαφορετική ιστορία. Ιστορία την οποία «έγραψε» ο Ντέιμιαν Λίλαρντ που πήρε φωτιά στο τρίτο δωδεκάλεπτο και βοήθησε τους Μπλέιζερς με ένα επί μέρους 17-4 να πάρουν σημαντικό προβάδισμα και να μπουν στην τέταρτη περίοδο με ένα υπέρ τους +11 (79-68).

Το τελευταίο μέρος της αναμέτρησης δεν έκρυβε ιδιαίτερες συγκινήσεις καθώς παρά την προσπάθεια των Θάντερ να πλησιάσουν, οι φιλοξενούμενοι έβρισκαν τις λύσεις και διατήρησαν την υπέρ τους διαφορά με το 111-98 να είναι το τελικό σκορ της αναμέτρησης.

Το δίδυμο των Λίλαρντ (24π/8 ασίστ) και ΜακΚόλουμ (27π) ήταν όλα τα λεφτά για τους νικητές, οι οποίοι όμως πήραν σημαντική βοήθεια και από παίκτες όπως οι Αμίνου (19π/9 ριμπ), Χάρκλες (15π/10 ριμπ) και Καντέρ (8π/10 ριμπ).

Από την άλλη για την Οκλαχόμα ο Γουέστμπρουκ ήταν κακός με 14 πόντους (5/21 σουτ) αφήνοντας τους Τζορτζ (32π/10 ριμπ/6 ασίστ) και Σρέντερ (17π) να παλεύουν μόνοι…

https://youtu.be/LVjpQOjQW70

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ