Αυτή είναι η φωτογραφία της χρονιάς στα playoffs (pic)

Αυτή είναι η φωτογραφία της χρονιάς στα playoffs (pic)

Τζόελ Εμπίντ, Καουάι Λέοναρντ, κόσμος και τεχνικό επιτελείο περιμένουν την κατάληξη στο σουτ του σταρ των Ράπτορς!

Ο Λέοναρντ βρέθηκε σε «διαστημική» βραδιά στο Game 7 της σειράς ημιτελικών της Ανατολής ανάμεσα σε Ράπτορς – Σίξερς πετυχαίνοντας 41 πόντους, με 15 στην τελευταία περίοδο, 8 ριμπάουντ, 3 ασίστ και 3 κλεψίματα.

Αυτό βέβαια που δικαιωματικά θα έχει για πάντα πλέον, το δικό του ξεχωριστό μύθο στο άθλημα, είναι το «τρελό» buzzer-beater τρίποντο του 27χρονου άσου στην εκπνοή της αναμέτρησης, τρίποντο με το οποίο η ομάδα του Τορόντο πήρε τη νίκη -πρόκριση στους τελικούς της περιφέρειας, όπου θα τεθεί αντιμέτωπη με τους Μιλγουόκι Μπακς του Γιάννη Αντετοκούνμπο.

Οι 243 πόντοι του Καουάι Λέοναρντ στους ημιτελικούς περιφέρειας φέτος, είναι η τρίτη καλύτερη επίδοση σε σειρά αγώνων από το 1977!

Πιο αναλυτικά: 260 έβαλε ο Καρίμ Αμπντούλ Τζαμπάρ με τους Λος Άντζελες Λέικερς το 1977, 246 ο Μάικλ Τζόρτζαν με τους Σικάγο Μπουλς το 1993, ενώ την πρώτη πεντάδα συμπληρώνουν οι 241 πόντοι του Λεμπρόν Τζέιμς στους Κλίβελαντ Καβαλίερς και οι 236 του Άλεν Ίβερσον με τους Φιλαδέλφεια Σίξερς.

Τα άνωθεν είναι λίγο ή πολύ γνωστά…

Αυτές οι γραμμές αφορούν ένα κλικ. Στη μαγεία που χώρεσε σε ένα μόνο κλικ ενός φωτογράφου. Πρωταγωνιστής ο σταρ των Ράπτορς και ο προσωπικός του αντίπαλος Τζόελ Εμπίντ, θεατές και άνθρωποι από το τεχνικό επιτελείο της ομάδας. Ο χρόνος έχει παγώσει, μαζί και οι εκφράσεις τους. Σε real life πρόκειται για κλάσματα του δευτερολέπτου. Πόσο χρειάστηκε η μπάλα να τους… βασανίζει μέχρι τελικώς να καταλήξει στο καλάθι των Σίξερς;

Ίσως να κράτησαν την ανάσα τους. Ενδεχομένως οι καρδιές τους χτυπούσαν με τρελούς ρυθμούς και όλα αυτά μπορούν να φανούν στην κάτωθεν φωτογραφία, την πιθανότατα κορυφαία της χρονιάς στα playoffs.

Δείτε τη:

Εδώ από άλλη γωνία λήψης: 

Θυμηθείτε το τρομερό καλάθι του Αμερικανού:

https://twitter.com/ESPNagora/status/1127944084553965569

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ