Συνεχίζεται η κόντρα Καντέρ-Ερντογάν, μποϋκοτάρουν τους τελικούς ΝΒΑ στην Τουρκία

Συνεχίζεται η κόντρα Καντέρ-Ερντογάν, μποϋκοτάρουν τους τελικούς ΝΒΑ στην Τουρκία

Η κόντρα μεταξύ του Ενές Καντέρ και του τουρκικού Κράτους καλά κρατεί με τελευταίο επεισόδιο στην κόντρα αυτή να αφορά την απαγόρευση μετάδοσης των τελικών του ΝΒΑ.

Ο Ενές Καντέρ, ίσως ο πιο αναγνωρίσιμος και καλύτερος παίκτης μπάσκετ της Τουρκίας τα τελευταία χρόνια, έχει εδώ και χρονιά μια καλή και σταθερή καριέρα στο ΝΒΑ.

Ο Τούρκος σέντερ όμως είναι εκ διαμέτρου αντίθετος στον Ρεζέπ Ταγίπ Ερντογάν και τις αντιδημοκρατικές τακτικές του, ενώ είναι και μέλος της οργάνωσης που αντιτίθεται με κάθε μέσο στον Σουλτάνο, υπό την ηγεσία του Φετουλάχ Γκιουλέν.

Ο Καντέρ έχει ψέξει τα πάρα πολλά κακώς κείμενα στην Τουρκία εκμεταλλευόμενος τη δημοφιλία του στα Social Media και ως εκ τούτου είναι ανεπιθήμητος στη χώρα του την οποία δεν επισκέπτεται εδώ και χρόνια καθώς θα διατρέξει πολύ σοβαρό κίνδυνο αν το κάνει.

Το τουρκικό Κράτος μάλιστα έχει αποφασίσει να αγνοήσει τους τελικούς της Δύσης κόντρα στους Μπλέιζερς και τους απερχόμενους πρωταθλητές, Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς. Λόγω της παρουσίας του Καντέρ στην ομάδα του Πόρτλαντ, κανένα κανάλι στην Τουρκία δεν θα μεταδώσει τα ματς αυτά, δίνοντας συνέχεια έτσι στις τακτικές μεσαίωνα και σκοταδισμού οι οποίες… ανθίζουν στην γειτονική χώρα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ