Αντετοκούνμπο: «Δεν με νοιάζει το βραβείο MVP, αλλά μόνο το Game 3» (vid)

Αντετοκούνμπο: «Δεν με νοιάζει το βραβείο MVP, αλλά μόνο το Game 3» (vid)

Απόλυτα συγκεντρωμένος στην σειρά των Τελικών της Ανατολής είναι ο Γιάννης Αντετοκούνμπο που σκέφτεται μόνο το επόμενος ματς, αφήνοντας στην άκρη τα βραβεία για την ώρα.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ήταν για άλλη μια φορά το Α και το Ω των Μπακς στη νίκη τους με 125-103 επί των Ράπτορς που τους φέρνει μπροστά με 2-0 στους Τελικούς της Ανατολής. Τώρα η σειρά μεταφέρεται στον Καναδά για τα επόμενα δύο ματς κει ένα πιθανό break από τους Μπακς θα ήταν καθοριστικό για την πρόκριση τους στους Τελικούς του NBA.

Ο Έλληνας φόργουορντ δείχνει φέτος πιο έτοιμος από ποτέ τόσο σωματικά όσο και πνευματικά για α ηγηθεί μιας ομάδας που κάνει πρωταθλητισμό, δείχνονταν απίστευτη προσήλωση στο μπάσκετ και τον στόχο που έχουν θέσει οι Μπακς του κόουτς Μπούντενχολζερ, παιχνίδι με το παιχνίδι.

Κάτι τέτοια μάλιστα ήταν έκδηλο και στις δηλώσεις του μετρά το ματς με τους Ράπτορς:

«Είχαμε τη σωστή νοοτροπία. Ήμασταν καλά προετοιμασμένοι και κάναμε σπουδαία δουλειά, θέτοντας το ρυθμό του αγώνα. Θέλαμε να προστατεύσουμε την έδρα μας και το πετύχαμε. Θέλαμε απλά να κερδίσουμε. Δε με νοιάζει το βραβείο του MVP τώρα. Με νοιάζει να πάμε τώρα στο Τορόντο να παίξουμε το Game 3, να έχω την ίδια ενέργεια και να είμαι ακόμη πιο συγκεντρωμένος».

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ