Ο οιωνός που «δείχνει» Μπακς για Τελικούς NBA (pic)

Ο οιωνός που «δείχνει» Μπακς για Τελικούς NBA (pic)

Οι Μπακς προελαύνουν στη διαδικασία των playoffs και ένα πολύ σημαντικό και εντυπωσιακό στατιστικό δείχνει πως θα βρεθούν στους Τελικούς του ΝΒΑ.

Οι Μπακς στα playoffs μας δείχνουν αυτό που έδειχναν σε όλη τη regular season. Ότι είναι μια πολύ καλά δουλεμένη ομάδα από έναν προπονητή που την εξελίσσει αλλά εξελίσσεται και ο ίδιος μέσα από τα ματς και τις δυσκολίες που συναντά.

Μπορεί ο Αντετοκούνμπο να είναι το Α και το Ω των Ελαφιών, ωστόσο έχουν μια σειρά από παίκτες έτοιμους να βγουν μπροστά (διαφορετικούς κάθε φορά) και να σταθούν στο πλευρό του Γιάννη ή να τον καλύψουν στις σπάνιες φορές που δεν θα κάνει καλό παιχνίδι. Παίκτες όπως οι Μίντλετον, Μπρόγκντον, Λόπες ή ακόμα και ο Ιλιάσοβα όπως διαπιστώσαμε στο τελευταίο ματς κόντρα στους Καναδούς του Καουάι Λέοναρντ.

Όλα τα στοιχεία αυτά, έχουν φέρει τους Μπακς δύο βήματα πριν από τους Τελικούς του ΝΒΑ, αφού ήδη προηγούνται με 2-0 στους Τελικούς της Ανατολής κόντρα στους Ράπτορς. Η ομάδα του κόουτς Μπούντενχολζερ όμως τρέχει ένα πολύ εντυπωσιακό σερί 6 νικών. Μετά την ήττα στο Game 1 της ημιτελικής σειράς με τους Σέλτικς, τα Ελάφια έχουν τέσσερις στη σειρά νίκες κόντρα στη Βοστόνη και άλλες δύο κόντρα στους Ράπτορς.

Οι έξι νίκες αυτές, ισοφάρισαν το ιστορικό ρεκόρ της ομάδας που κρατάει από το 1974. Τότε η ομάδα των Όσκαρ Ρόμπερτσον, Καρίμ Αμντούλ Τζαμπάρ, Μπομ Ντάντριτζ και Τζον ΜακΓκλόκλιν έπεσε πάνω στους Μπόστον Σέλτικς των Τζον Χάβλιτσεκ, Ντον Νέλσον και Πολ Σίλας. Σε μια σειρά πολύ δυνατή οι Κέλτες πήραν το πρωτάθλημα στο Game 7.

Τη χρονιά αυτή κατέκτησαν το τελευταίο τους Τίτλο Περιφέρειας και έπαιξαν για τελευταία φορά σε τελικούς ΝΒΑ. Μέχρι την επόμενη. Που ελπίζουμε να είναι σε λίγες μέρες με τον Γιάννη να βάζει με χρυσά γράμματα το όνομά του δίπλα στους κορυφαίους του franchise.

Εκτός όλων αυτών, ο Αντετοκούνμπο με τους 30 πόντους που σκόραρε, τα 17 ριμπάουντ που κατέβασε και τις 5 ασίστ που μοίρασε έγινε ο πρώτος παίκτης το οργανισμού μετά τον Τζαμπάρ που κατάφερε σε ματς playoffs να κάνει νούμερα 25+πόντων, 15+ριμπάουντ και 5+ ασίστ.

 

Photo Credits: clutchpoints

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ