«Ο Αντετοκουνμπο εκτίθεται από τον Λέοναρντ»

«Ο Αντετοκουνμπο εκτίθεται από τον Λέοναρντ»

Αυτή είναι η άποψη του παλαίμαχου ΝΒΑερ, Κέντρικ Πέρκινς, όταν κλήθηκε να σχολιάσει την κόντρα των Μπακς με τους Ράπτορς και των δύο αστεριών τους.

Η σειρά των Τελικών της Ανατολής μεταξύ Μπακς και Ράπτορς βρίσκεται μια ανάσα από την ολική ανατροπή. Οι Μπακς βρέθηκαν να προηγούνται με 2-0 στη σειρά αλλά από εκεί και πέρα οι Ράπτορς έβγαλαν θεαματική αντίδραση και πήραν τα τρία επόμενα ματς κάνοντας μάλιστα και break στο Fiserv Forum.

Βασικός πυλώνας των Καναδών που έχουν βγάλει κατά διαστήματα ουκ ολίγους άσους από το μανίκι τους, είναι ο Καουάι Λέοναρντ. Όχι μόνο είναι εξαιρετικός στην επίθεση με 30.4π, 8 ριμπάουντ, 3.8 ασίστ και 2.2 κλεψίματα, αλλά έχει επιφορτιστεί και με τη δύσκολη αποστολή του περιορισμού του Αντετοκούνμπο.

Ο Claw μάλιστα επιβεβαιώνοντας τη φήμη του ως ένας από τους καλύτερους two way παίκτες, ανταποκρίνεται εξαιρετικά και στα αμυντικά του καθήκοντα, έχοντας μπλοκάρει για τα καλά τον Greek Freak.Τα νούμερα μιλάνε άλλωστε από μόνα τους.

Στα ματς κόντρα στους Πίστονς και τους Σέλτικς ο Γιάννης σκόραρε 27.4 πόντους έχοντας ποσοστά 52,2% και 66.7% εντός πεδιάς και σε βολές αντίστοιχα. Κόντρα στους Ράπτορς η παραγωγικότητα του Γιάννη έχει πέσει αισθητά αφού σκοράρει 23 πόντους με εμφανώς χειρότερα ποσοστά (46% εντός πεδιάς και 60% στις βολές).

Αυτά βλέπει ο Κέντρικ Πέρκινς και λαμβάνοντας υπόψιν και το γεγονός ότι ο Λέοναρντ παίζει με… μισό πόδι από τη δεύτερη αναμέτρηση των δύο ομάδων και έχει σχηματίσει μια άποψη όχι και τόσο κολακευτική για τον Γιάννη.

Ο πρωταθλητής ΝΒΑ με τους Σέλτικς και παίκτης των Θάντερ μεταξύ άλλων, μίλησε στην εκπομπή «Speak For Yourself» και ανέφερε σχετικά με τους Τελικούς της Ανατολής και το ματσάρισμα του Γιάννη με τον Λέοναρντ:

«Νιώθω ότι ο Γιάννης αυτή τη στιγμή εκτίθεται. Κι αυτό γιατί ο Καουάι τον μαρκάρει και δεν βρίσκεται καν στο 100% της ετοιμότητάς του. Ο Λέοναρντ έχει δυσκολέψει πάρα πολύ τον Γιάννη».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ