Βόγκελ για ΛεΜπρόν Τζέιμς: «Ο καλύτερος drive-and-kick παίκτης που έχει παίξει ποτέ»

Βόγκελ για ΛεΜπρόν Τζέιμς: «Ο καλύτερος drive-and-kick παίκτης που έχει παίξει ποτέ»

Αποθεωτικός για τον ΛεΜπρόν Τζέιμς ήταν ο νέος προπονητής των Λος Άντζελες Λέικερς, Φρανκ Βόγκελ, ο οποίος μίλησε και για τον τρόπο παιχνιδιού που θέλει να έχει η ομάδα του.

Ο Φρανκ Βόγκελ έχει αναλάβει την τεχνική ηγεσία των Λος Άντζελες Λέικερς εδώ και λίγες ημέρες και σε δηλώσεις που έκανε αναφέρθηκε στον σταρ της ομάδας Λεμπρόν Τζέιμς με εγκωμιαστικά σχόλια.

Αναλυτικά ο Βόγκελ είπε:

«Πιστεύω πολύ έντονα στην αξία των σουτ τριών πόντων, αλλά και σε ότι λένε οι αναλύσεις για το ποιες θα πρέπει να είναι οι προτεραιότητες στην επίθεση. Οπότε οι ελεύθερες βολές έχουν μεγαλύτερη αξία από ένα σουτ, το οποίο είναι καλύτερο από τα τρίποντα από τις γωνίες, μετά έρχεται το σουτ τριών πόντων από την κορυφή και μετά τα σουτ από μέση απόσταση.

Ωστόσο, σε όλα αυτά η προτεραιότητα θα είναι πάντα στο ανοιχτό σουτ. Θα έχουμε ένα σύστημα σύμφωνα με το οποίο θα προσπαθήσουμε να διατηρήσουμε στο ελάχιστο τον αριθμό των μαρκαρισμένων σουτ. Νομίζω ότι θα έχει σημαντική αξία να εμπλουτίσουμε τους περιφερειακούς μας σουτέρς, που θα παίξουν με τον Λεμπρόν Τζέιμς, ο οποίος είναι ο καλύτερος drive-and-kick παίκτης που έχω δει ποτέ να παίζει μπάσκετ», ήταν τα λόγια του νέου τεχνικού του «λιμνάνθρωπων».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ