Ο Giannis μίλησε: «Θέλω να έχω πίσω όλους τους συμπαίκτες μου»

Ο Giannis μίλησε: «Θέλω να έχω πίσω όλους τους συμπαίκτες μου»

Αρκετοί από τους παίκτες των Μπακς είναι free agent το καλοκαίρι, με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο να στέλνει ξεκάθαρο μήνυμα παραμονής τους στη διοίκηση της ομάδας.

Οι Μπακς ολοκλήρωσαν τη φετινή σεζόν με την ήττα στο Game 6 από τους Τορόντο Ράπτορς, στους Τελικούς της Ανατολής. Μια ήττα πικρή, βαριά, αλλά που σίγουρα δεν πρέπει να «καλύψει» τα όσα πολύ καλά έκαναν οι Μπακς στο μεγαλύτερο διάστημα της σεζόν.

Μην ξεχνάμε άλλωστε πως ήταν και η ομάδα με το καλύτερο ρεκόρ στο ΝΒΑ για τη regular season, φτάνοντας με σχετική άνεση μέχρι και τους Τελικούς της Ανατολής. Αρκετοί από τους παίκτες της ομάδας το καλοκαίρι θα βρεθούν εκτός συμβολαίου και θα διαπραγματευθούν ως free agents το νέο τους συμβόλαιο. Πρόκειται για τους Κρις Μίντλετον, Μπρουκ Λόπες, Νίκολα Μίροτιτς και Μάλκολμ Μπρόγκντον.

Ο Γιάννης Αντυετοκούνμπο πήρε ξεκάθαρη θέση επί του θέματος, ζητώντας από την ομάδα να κρατήσει όλους τους παίκτες στο ρόστερ των Ελαφιών ενόψει της νέας σεζόν:

«Ειλικρινά θέλω να γυρίσουν όλοι. Είμαστε σπουδαία ομάδα, με γενναιόδωρους παίκτες που έπαιξαν σωστά. Είμαστε νικητές, είχαμε τρομερή ατμόσφαιρα και δεν αντιμετωπίσαμε εσωτερικά προβλήματα. Φυσικά και θέλω να έχω πίσω όλους τους συμπαίκτες μου».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ