«Δεν πάνε πουθενά Χάρντεν και Πολ»

«Δεν πάνε πουθενά Χάρντεν και Πολ»

Όπως προέκυψε από τα πιο επίσημα χείλη, αυτά του GM των Χιούστον Ρόκετς, οι Τζέιμς Χάρντεν και Κρις Πολ θα παραμείνουν συμπαίκτες στους Τεξανούς και την ερχόμενη σεζόν.

Η σεζόν για του Ρόκετς ολοκληρώθηκε μάλλον άδοξα στα φετινά playoffs του ΝΒΑ. Το πρόωρο «σταύρωμα» και η μάχη με τους Γουόριορς έφερε τον αποκλεισμό της ομάδας του Μάικ Ντ’Αντόνι.

Η νέα αυτή αποτυχία, δεύτερη σερί, στην προσπάθεια των Ρόκετς για το βήμα παραπάνω και την πρόκριση στους Τελικούς του ΝΒΑ, προκάλεσε πληθώρα δημοσιευμάτων που είχαν όλους τους παίκτες των Τεξανών πλην του Τζέιμς Χάρντεν διαθέσιμους προς ανταλλαγή.

Η φήμη αυτή προσέλκυσε υποψήφιους μνηστήρες για το Νο.2 της ομάδας του Χιούστον, Κρις Πολ, ο οποίος βρέθηκε στο επίκεντρο σεναρίων για πιθανές ανταλλαγές.

Το front office των Ρόκετς όμως φαίνεται πως σκέφτηκε πιο ψύχραιμα και αποφάσισε την παραμονή των δύο αστέρων. Η είδηση αυτή προήλθε από τον ίδιο τον GM των Ρόκετς, Ντάριλ Μόρεϊ, ο οποίος απαντώντας σε σχόλια στο Instagram επιβεβαίωσε την είδηση αυτή.

Ο Χάρντεν είχε άλλη μια εξαιρετική σεζόν ατομικά με τα νούμερά του να κινούνται σε ρυθμούς MVP σκοράροντας 36.1 πόντους (44.2% στα σουτ), μοιράζοντας 7.5 ασίστ και κατεβάζοντας 6.6 ριμπάουντ. Από την άλλη ο Πολ ήταν το αντίβαρο του ατομισμού και της… τρέλας του Χάρντεν, με τους 15.6 πόντους (41.9% στα σουτ), τις 8.2 ασίστ και τα 4.6 ριμπάουντ ανά ματς που προσφέρει σε συνδυασμό με την εύρυθμη λειτουργία της επίθεσης και την σωστή κυκλοφορία μπάλας που εξασφαλίζει στις Ρουκέτες…

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ