Free agent o Ίρβινγκ, στο… πόδι το NBA

Free agent o Ίρβινγκ, στο… πόδι το NBA

Αυτό που ήταν λίγο έως πολύ γνωστό, επισημοποιήθηκε, αφού ο Καϊρί Ίρβινγκ αποφάσισε να μη συνεχίσει με τους Μπόστον Σέλτικς.

Ο Καϊρί Ίρβινγκ, ένας από τους καλύτερους γκαρντ στη Λίγκα και σίγουρα ο καλύτερος ball handler δεν θα συνεχίσει και τη νέα σεζόν στους Σέλτικς και πλέον είναι ελεύθερος να διαπραγματευτεί με την επόμενη ομάδα της καριέρας του μπαίνοντας και επίσημα σε μια υπέρλαμπρη λίστα με free agents όπως οι Κλέι Τόμπσον και Κέβιν Ντουράντ.

Σύμφωνα με τον Σαμς Χαρανία, ο Uncle Drew έκανε opt out στο συμβόλαιό του και… χάρισε 21.3 εκατομμύρια δολάρια που είχε λαμβάνειν για την επόμενη σεζόν βάσει του τρέχοντος συμβολαίου του με τους Σέλτικς.

 

Η ομάδα του βέβαια έχει και πάλι δικαίωμα να τον προσεγγίσει, αλλά ο «χωρισμός» είναι οριστικός ανάμεσα στις δύο πλευρές. Άλλωστε και το front office της ομάδας της Βοστόνη έχει αρχίσει να προετοιμάζει την επόμενη ημέρα με τον Μάικ Κόνλεϊ να είναι εκ των φαβορί να τον αντικαταστήσει.

Τώρα όσον αφορά τον επόμενο σταθμό του; Το μόνο σίγουρο είναι ότι το όποια ομάδα έχει χώροι στο ρόστερ αλλά και το salary cap της θα κινηθεί για να τον αποκτήσει. Σίγουρα εκ των φαβορί είναι οι δύο ομάδες της Νέας Υόρκης, οι Μπρούκλιν Νετς και οι Νιου Γιορκ Νικς, ενώ και οι Λος Άντζελες Λέικερς του πάλαι ποτέ Διόσκουρου τους στους Καβαλίερς, ΛεΜπρον Τζέιμς.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ