Τύπωσαν φανέλες των Νετς με το όνομα του Ίρβινγκ (pic)

Τύπωσαν φανέλες των Νετς με το όνομα του Ίρβινγκ (pic)

Ο Κάιρι Ίρβινγκ φαίνεται πως θα αποχωρήσει από τους Μπόστον Σέλτικς και ήδη έχουν ξεκινήσει να τυπώνονται φανέλες των Μπρούκλιν Νετς με το όνομα του.

Το μέλλον του Κάιρι Ίρβινγκ δεν φαίνεται να είναι στην Βοστόνη για λογαριασμό των Σέλτικς, αφού όπως έγινε γνωστό δεν θα ενεργοποιήσει την οψιόν που είχε στο συμβόλαιο του και θα τον κρατούσε για ακόμη μια σεζόν στο «TD Garden».

Πλέον ο 27χρονος γκαρντ έχει τη δυνατότητα είτε να υπογράψει με μεγαλύτερες αποδοχές στην ομάδα του Μπραντ Στίβενς, είτε να ψάξει αλλού το μέλλον του. Το καλοκαίρι λοιπόν αναμένεται να είναι καυτό με Νιου Γιορκ Νικς και τους Μπρούκλιν Νετς να ετοιμάζονται ώστε να «στρώσουν χρυσάφι» στα πόδια του για να τον κάνουν δικό τους.

Μάλιστα στο Μπρούκλιν φαίνεται να το έχουν σίγουρο πως θα φορέσει τα «ασπρόμαυρα» και ήδη έχουν ξεκινήσει να τυπώνονται φανέλες με τον αριθμό 11 στην πλάτη και το όνομα του Ίρβινγκ να αναγράφεται.

Σε μια φωτογραφία που ανέβηκε στα social media και δείχνει τη φανέλα του Ίρβινγκ δίπλα σε αυτή του σταρ των Νετς, Ντι’ Άντζελο Ράσελ, ο πρώην παίκτης των Λος Άντζελες Λέικερς πάτησε like δείχνοντας πως η συγκεκριμένη προοπτική του αρέσει πολύ.

Δείτε τη φωτογραφία με τη φανέλα του Ίρβινγκ:

https://twitter.com/TheBallRealm/status/1138967777891540992

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ