Απανωτά χτυπήματα από Λέικερς: Σχηματίζουν Big 3 με all star γκαρντ

Απανωτά χτυπήματα από Λέικερς: Σχηματίζουν Big 3 με all star γκαρντ

Οι Λέικερς μπαίνουν αγριεμένοι στην offseason όπου μετά τη συμφωνία με τον Ντέιβις, ετοιμάζουν νέο deal με σούπερ γκαρντ για να φτιάξουν την δική τους Big 3.

Οι Λέικερς μπορεί να άργησαν αλλά βλέπουν το σχέδιο που είχαν εκπονήσει για να επιστρέψουν στην κατηγορία των contenders, να υλοποιείται βήμα βήμα. Ο ΛεΜπρον Τζέιμς μπορεί να έμεινε ολομόναχος να παλεύει με τα… θηρία στην πρώτη του σεζόν στο Λος Άντζελες, αυτό όμως θα αλλάξει θεαματικά την ερχόμενη σεζόν.

Η αρχή έγινε με την ανακοίνωση της απόκτησης του διακαούς πόθου του Τζέιμς αλλά και όλων των Λιμνανθρώπων, τον Άντονι Ντέιβις. Ωστόσο σύμφωνα με τον Μαρκ Στάιν οι Λέικερς ετοιμάζονται να κλείσουν και έναν παίκτη από την πλούσια φετινή free agency.

Πρόκειται για τον Κέμπα Γουόκερ, ηγέτη και franchise player των Σάρλοτ Χόρνετς, που αποχωρεί από την ομάδα που τον ανέδειξε μετά από 8 σεζόν θέλοντας να αγωνιστεί σε μεγαλύτερη μπασκετική σκηνή και να κάνει πρωταθλητισμό.

Ο Γουόκερ είναι τρεις φορές all star και πρόκειται για ένα από τα καλύτερα γκαρντ του πρωταθλήματος τα τελευταία χρόνια, κλείνοντας τη σεζόν που ολοκληρώθηκε με 25.6 πόντους (43.4% στο σουτ), 4.4 ριμπάουντ, 5.9 ασίστ και 1.2 κλεψίματα σε 34.9 λεπτά συμμετοχής κατά μέσο όρο, μη χάνοντας ματς στη regular season.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ