Κλείσιμο
ΧΡΩΜΑ
ΚΟΚΚΙΝΟ
ΚΟΚΚΙΝΟ
ΠΡΑΣΙΝΟ
ΜΑΥΡΟ
ΚΙΤΡΙΝΟ
ΜΠΛΕ
Con-Troll: Είναι παράνομο, λέει, να γίνουν εκλογές της ΕΠΟ το καλοκαίρι. Λες και δεν υπάρχει Γεραπετρίτης να κάνει μια τροπολογία.
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Οι αντιδράσεις ΛαΒαρ Μπολ, Ίνγκραμ και Χαρτ μετά το trade στους Πέλικανς (vid/pics)

Ο ΛαΒαρ Μπολ, πατέρας του Λόνζο και οι Μπράντον Ίγκραμ και Τζος Χαρτ, σχολίασαν με τον τρόπο τους το trade που τους στέλνει στους Πέλικανς για χάρη του Ντέιβις.

Οι αντιδράσεις ΛαΒαρ Μπολ, Ίνγκραμ και Χαρτ μετά το trade στους Πέλικανς (vid/pics) | to10.gr

Ο Λόνζο Μπολ μαζί με τους Τζος Χαρτ και Μπράντον Ίνγκραμ είναι τα έμψυχα ανταλλάγματα στο πλούσιο πακέτο που κατέθεσαν οι Λέικερς στους Πέλικανς προκειμένου οι τελευταίοι να συναινέσουν στην ανταλλαγή του Άντονι Ντέιβις.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ο Λόνζο μπορεί να μην έχει τοποθετηθεί ακόμα δημόσια αλλά φρόντισε να το κάνει ο… λαλίστατος πατέρας του όπου φαίνεται σε ένα βίντεο που έχει ανέβει στο twitter να κατακεραυνώνει τους Λέικερς για την απόφασή τους αυτή λέγοντας χαρακτηριστικά:

«Το εγγυώμαι. Θα είναι η χειρότερη κίνηση στην ιστορία των Λέικερς και δεν θα κερδίσουν ποτέ άλλο πρωτάθλημα».

Από την άλλη οι Ίνγκραμ και Χαρτ προτίμησαν να σχολιάσουν… σιωπηλά πλην όμως σαφέστατα την ανταλλαγή τους στους Πέλικανς. Οι δύο παίκτες δεν έκρυψαν την χαρά τους για την κίνηση αυτή, αφού είναι γνωστό πως η «κάψα» το Τζέιμς και τον Λέικερς να γίνει το trade θεωρώντας όλη την ομάδα αναλώσιμη είχε «ξενερώσει» την πλειοψηφία των συμπαικτών του Βασιλιά.