Μένει ελεύθερος από τους Μπακς ο Μίντλετον!

Μένει ελεύθερος από τους Μπακς ο Μίντλετον!

Ο Κρις Μίντλετον αποφάσισε να απορρίψει την οψιόν για τη νέα σεζόν με τους Μπακς και θα μείνει ελεύθερος για να διαπραγματευτεί το νέο του συμβόλαιο, ωστόσο παραμένει ανοικτός για παραμονή στο Μιλγουόκι.

Ελεύθερος να επιλέξει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, είναι ο Κρις Μίντλετον.

Σύμφωνα με τον έγκυρο δημοσιογράφο, Αντριάν Βοϊναρόφσκι, ο γκαρντ των Μιλγουόκι Μπακς αποφάσισε να απορρίψει τα 13.1 εκατομμύρια δολάρια που αφορούσαν την νέα σεζόν με την ομάδα του Μιλγουόκι και πλέον ως ελεύθερος (unrestricted free agent) θα διαπραγματευτεί νέο συμβόλαιο.

Αυτό ωστόσο δεν σημαίνει απαραίτητα πως ο Μίντλετον θα φύγει από τους Μπακς, καθώς οι δύο πλευρές αναμένεται να κάτσουν στο τραπέζι για μία νέα συμφωνία.

Ο συμπαίκτης του Γιάννη Αντετοκούνμπο, αναμένεται να ζητήσει πενταετές μαξ συμβόλαιο προκειμένου να παραμείνει στο Μιλγουόκι, αλλιώς θα αναζητήσει μαξ συμβόλαιο 4 ετών, σε άλλη ομάδα του NBA.

Ο Μίντλετον πραγματοποίησε ακόμα μία εξαιρετική χρονιά με τα «Ελάφια», μετρώντας 18,3 πόντους, 6 ριμπάουντ και 4,3 ασίστ σε 77 συμμετοχές στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος.

https://twitter.com/wojespn/status/1141361811540852736

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ