Η ανταλλαγή που κρατάει τον Λόπεζ στους Μπακς

Η ανταλλαγή που κρατάει τον Λόπεζ στους Μπακς

Ο Μπρουκ Λόπεζ μετά από μια ανταλλαγή κλειδί φαίνεται πως θα παραμείνει παίκτης των Μπακς και την επόμενη αγωνιστικη σεζόν.

Το «θέλημα» του Γιάννη Αντετοκούνμπο αναμένεται σε μεγάλο βαθμό να γίνει πραγματικότητα. Μετά το τέλος των Τελικών της Ανατολής ο MVP του ΝΒΑ ανέφερε πως θα ήθελε να παραμείνουν όλοι οι συμπαίκτες του που γίνονται free agent στην ομάδα.

Λίγες ημέρες πριν από τα Draft του 2019, οι Μπακς έκαναν μια κίνηση κλειδί ανταλλάσσοντας τον Τόνι Σνελ και το pick Νο. 30 που είχαν στη διάθεσή τους για να φέρουν στο Μιλγουόκι τον Τζον Λόιερ. Με τον τρόπο αυτό και μιας διαδικασίας που θα ακολουθούνταν με το συμβόλαιο του Λόιερ, οι Μπακς εξοικονομούν περισσότερα από 10 εκατ. δολάρια.

Κάπως έτσι η παραμονή του Λόπεζ είναι πλέον πολύ πιο εύκολη μιας και οι δύο πλευρές θέλουν να συνεχιστεί η άκρως επιτυχημένη περσινή συνεργασία τους. Πιο εύκολη οικονομικά αναμένεται να γίνει και η παραμονή των Μίντλετον και Μπρόγκντον, ωστόσο τίποτα δεν είναι σίγουρο στο NBA κατά τη διάρκεια της offseason, αν δεν υπάρξουν οι τελικές ανακοινώσεις…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ