Σούπερ κίνηση με Ράσελ οι Γουόριορς

Σούπερ κίνηση με Ράσελ οι Γουόριορς

Στους Γουόριορς θα συνεχίσει την καριέρα του ο Ντ' Άντζελο Ράσελ με την ομάδα του Γκόλντεν Στέιτ να αποκτά τον Αμερικανό γκαρντ μέσω sign-and-trade από τους Νετς.

Σπουδαία κίνηση από τους Γουόριορς λίγη ώρα μετά την απώλεια του Κέβιν Ντουράντ που πήγε στους Νετς. Οι περσινοί πρωταθλητές απέκτησαν τον Ντ’ Άντζελο Ράσελ με 117 εκατομμύρια δολάρια για τέσσερα χρόνια μέσω sign-and-trade.

Ο Αμερικανός γκαρντ έμενε ελεύθερος από την ομάδα της Νέας Υόρκης και οι Λέικερς φάνταζαν φαβορί για την απόκτησή του ωστόσο οι Γουόριορς κινήθηκαν αστραπιαία κι έφτασαν σε αυτό το σπουδαίο deal.

Μαζί με τον Ράσελ οι Γουόριορς θα πάρουν επίσης και τους Τρέβιον Γκρέιαμ και Σαμπάζ Νέιπιερ αλλά θα πρέπει να παραχωρήσουν κάποιον από τους σημαντικούς τους παίκτες με τον Αντρέ Ιγκουοντάλα να πηγαίνει ήδη στους Γκρίζλις.

Αξίζει να σημειωθεί ότι την σεζόν 2018/19 ο Ράσελ είχε μέσο όρο 21.1 πόντους από 48.2% στο δίποντο, 36.9% στο τρίποντο και 78% στις βολές, μαζί με 3.9 ριμπάουντ, 7 ασίστ και 1.2 κλεψίματα ανά 30.2 λεπτά συμμετοχής σε 81 αγώνες της κανονικής περιόδου.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ