Νιου Γιορκ Νικς καλούν Κάρτερ

Νιου Γιορκ Νικς καλούν Κάρτερ

Οι Νιου Γιορκ Νικς θέλουν να προσθέσουν εμπειρία στο ρόστερ τους και σύμφωνα με δημοσιεύματα θέλουν να γίνουν η τελευταία ομάδα στην καριέρα του μεγάλου Βινς Κάρτερ.

Για τους μυημένους στον κόσμο του ΝΒΑ, το όνομα Βινς Κάρτερ είναι συνυφασμένο με την πεμπτουσία του αθλήματος όπως αυτό παίζεται στις ΗΠΑ, το λεγόμενο showtime.

Ο Κάρτερ στα ντουζένια του υπήρξε ίσως ο πιο θεαματικός παίκτης των τελευταίων δεκαετιών στο ΝΒΑ. Πλέον στα 42 του όπως ανακοίνωσε είναι έτοιμος να αγωνιστεί για τελευταία σεζόν στη μεγάλη καριέρα του.

Μπορεί πλέον να μην πηδάει και να μην καρφώνει από όπου και με όποιον τρόπο θέλει, αλλά και η περσινή του με τους Χοκς έδειξε πως ακόμα βαστάνε τα πόδια του με 7.4 πόντους και 2.6 ριμπάουντ σε 17.5 λεπτά συμμετοχής σε 76 παιχνίδια της regular season.

Οι Νιου Γιορκ Νικς λοιπόν, σύμφωνα με την εφημερίδα New York Post, επιθυμούν να προσθέσουν εμπειρία στο ρόστερ τους και να γίνουν ο 9ος σταθμός της τεράστιας καριέρας του Κάρτερ που μπαίνει αισίως στον 22χρόνο της.

Οι Νικς έχουν χώρο στο salary cap και επιθυμούν να προσφέρουν συμβόλαιο βετεράνου στον 42χρονο, φέρνοντας λίγη… Vinsanity στην πόλη της Νέας Υόρκης.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ