Υπογράφει στους Μπακς ο Θανάσης Αντετοκούνμπο!

Υπογράφει στους Μπακς ο Θανάσης Αντετοκούνμπο!

Ο Θανάσης Αντετοκούνμπο συμφώνησε για διετές συμβόλαιο με τους Μπακς και μετακομίζει στο ΝΒΑ για να γίνει συμπαίκτης με τον αδερφό του, Γιάννη.

Στο ΝΒΑ θα συνεχίσει την καριέρα του ο Θανάσης Αντετοκούνμπο, ο οποίος συμφώνησε οριστικά με τους Μιλγουόκι Μπακς για να συνεχίσει την καριέρα του.

Μάλιστα πολύ σύντομα θα υπογράψει διετές συμβόλαιο με τα «ελάφια» με αποδοχές 1.5 εκ δολάρια το χρόνο.

O Έλληνας φόργουορντ είχε απορρίψει την πρόταση του Παναθηναϊκού που δεν ξεπερνούσε τις 500 χιλ. ευρώ το χρόνο ζητώντας αφενός χρόνο συμμετοχής, αφετέρου περίπου 650 χιλ. ευρώ το χρόνο ως αποδοχές.

Τα «ελάφια» ωστόσο ήρθαν σε επαφή μαζί του και πολύ σύντομα ήρθαν σε οριστική συμφωνία μια και η παράμετρος της παρουσίας του Γιάννη είναι καταλυτική και για τις δυο πλευρές.

Αφενός επειδή ο Θανάσης θέλει να είναι μαζί με την υπόλοιπη οικογένειά του στις ΗΠΑ, αφετέρου επειδή οι Μπακς θέλουν να έχουν ένα ακόμα διαπραγματευτικό ατού ενόψει των επαφών που θα έχουν μέσα στη σεζόν με τον Greek Freak για να ανανεώσει το συμβόλαιό του.

Του χρόνου το καλοκαίρι ο Γιάννης θα είναι free agent και συνεπώς θα έχει την δυνατότητα να υπογράψει σε όποια ομάδα θέλει. Ετσι λοιπόν οι Μπακς θέλουν να έχουν όσα περισσότερα «όπλα» γίνεται στην… μάχη της διαπραγμάτευσης.

Από την πλευρά τους στον Παναθηναϊκό ξεκαθαρίζουν πως έκαναν ο, τι μπορούσαν και στο οικονομικό, από τη στιγμή που πέρσι ο Θανάσης αμειβόταν με 350 χιλ. ευρώ…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ