Απολαυστικός Σακίλ: «Αν έπαιζα σήμερα δεν θα πήγαινα ούτε σε Λέικερς ούτε σε Κλίπερς»

Απολαυστικός Σακίλ: «Αν έπαιζα σήμερα δεν θα πήγαινα ούτε σε Λέικερς ούτε σε Κλίπερς»

Ο Σακίλ Ο’Νιλ, όπως πάντα είπε ξεκάθαρα αυτό που πιστεύει «σνομπάροντας» τις δύο ομάδες του Λος Άντζελες για έναν πολύ συγκεκριμένο λόγο.

Στα χρόνια της ακμής του ήταν ένας πραγματικός οδοστρωτήρας, μια δύναμη της φύσης. Ένας από τους πιο κυρίαρχους ψηλούς της Λίγκας και ίσως και όλων των εποχών. Ο λόγος για τον Σακίλ Ο’Νιλ.

Τέσσερις φορές πρωταθλητής ΝΒΑ, τρεις φορές MVP Τελικών, μια φορά MVP ΝΒΑ αλλά και 15 φορές All Star, είναι λίγοι αριθμοί από την τεράστια καριέρα του. Πέρασε από Μάτζικ, Χιτ, Σανς, Καβαλίερς και Σέλτικς. Τα καλύτερα του χρόνια όμως τα πέρασε στους Λος Άντζελες Λέικερς στους οποίους έπαιξε από το 1996 μέχρι και το 2004, μένοντας στη μνήμη των φιλάθλων ως… Λιμνάνθρωπος.

Φαίνεται πως σήμερα όμως δεν θα προτιμούσε τους Λέικερς, αλλά ούτε και τους Κλίπερς. Αυτό δήλώσε ως φιλοξενούμενος στην εκπομπή του Τζίμι Κίμελ, αναλύοντας το σκεπτικό του και δίνοντας μας να καταλάβει για ποιο λόγο έκανε τόσο μεγάλη καριέρα.

«Δεν θα έπαιζα για καμία από τις δύο. Προέρχομαι από μία εποχή που οι παίκτες ήθελαν ανταγωνισμό και να κερδίζουν ο ένας τον άλλο. Επομένως, θα πήγαινα σε μία ομάδα που ήθελε έναν σούπερσταρ και θα τους δίδασκα πως να κερδίσουν τις superteams», ανέφερε αρχικά.

Στη συνέχεια της κουβέντας δήλωσε όμως… βαμμένος Μωβ και Χρυσός, τονίζοντας πως οι Λέικερς θα παίξουν καλύτερο μπάσκετ και θα τερματίσουν ψηλότερα από τους εξαιρετικά φιλόδοξους φέτος Κλίπερς:

«Θα πω οι Λέικερς. Το Λος Άντζελες ήταν πάντα μία φοβερή πόλη, το μπάσκετ της νέας χρονιάς εκεί θα είναι τρομερό. Είμαι φαν των Λέικερς. Μωβ και χρυσό μέχρι να πεθάνω…»

Photo Credits: ClutchPoints

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ