Οι Μπακς δεν ξέχασαν τον τεράστιο Ρέι Άλεν (vid)

Οι Μπακς δεν ξέχασαν τον τεράστιο Ρέι Άλεν (vid)

Ένας από τους κορυφαίους σουτέρ όλων των εποχών στο ΝΒΑ, ο Ρέι Άλεν, κλείνει τα 43 και η πρώτη του ομάδα στη μεγάλη καριέρα του, οι Μιλγουόκι Μπακς, του ευχήθηκαν με ένα ιδιαίτερο βίντεο.

Στο άκουσμα του ονόματος του Ρέι Άλεν, μια λέξη έρχεται στο μυαλό. Τρίποντο. Πώς να γίνει διαφορετικά άλλωστε αφού μαζί με τον Ρέτζι Μίλερ, τον Στεφ Κάρι και ελάχιστους ακόμα, συγκαταλέγονται στους καλύτερους σουτέρ όλων των εποχών για το ΝΒΑ.

Ο Άλεν ως ρούκι, έκανε τα πρώτα του βήματα στον μαγικό κόσμο του ΝΒΑ με τη φανέλα των Μιλγουόκι Μπακς από το 1996 μέχρι και το 2003, οδηγώντας τα Ελάφια μάλιστα μέχρι τον τελικό της Ανατολής, όπου ηττήθηκαν όμως από τους Σίξερς με 4-3 το 2001, στην τελευταία ανταγωνιστική χρονιά των Μπακς μέχρι την «εποχή Γιάννη».

Ο Άλεν συνέχισε τη μεγάλη του καριέρα μακριά από το Μιλγουόκι και κατάφερε να φορέσει δύο δαχτυλίδια πρωταθλητή με τους Μπόστον Σέλτικς στο πλευρό των Γκαρνέτ και Πιρς (2008) και τους Μαϊάμι Χιτ των ΛεΜπρον και Γουέιντ (2013).

Ο Άλεν όπως και να έχει, άφησε τοπ στίγμα του ανεξίτηλο στην ομάδα των Μπακς και αυτή δεν παρέλειψε να ευχηθεί τα δέοντα στον 43χρονο πλέον Άλεν με ένα βίντεο από τις καλύτερες στιγμές του εκεί.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ