Στιβ Κερ εναντίον Άντονι Ντέιβις

Στιβ Κερ εναντίον Άντονι Ντέιβις

Τη δυσαρέσκεια του για τον τρόπο που απαίτησε μεταγραφή Άντονι Ντέιβις έδειξε σε συνέντευξή του ο προπονητής των Γουόριορς, Στιβ Κερ.

Την αντίθεσή του για τον τρόπο που ζήτησε μεταγραφή ο Άντονι Ντέιβις από τους Πέλικανς εξέφρασε σε συνέντευξή του στην «Warriors Insider Podcast» ο  Στιβ Κερ. Τόνισε, επίσης, ότι ο τρόπος του έφερε προβλήματα σε  ολόκληρο το NBA.

«Είναι πρόβλημα όταν παίκτες που δεν είναι free agent ζητούν ανταλλαγή. Αναφέρομαι στην περίπτωση του Άντονι Ντέιβις. Όταν ένας παίκτης είναι υγιής και έχει ακόμα κάποια χρόνια στο συμβόλαιό του και λέει ‘θέλω να φύγω’, αυτό είναι ένα πρόβλημα που πρέπει να λύσει η λίγκα και να είναι προσεκτικοί οι παίκτες.

Όταν υπογράφεις ένα συμβόλαιο, οφείλεις να προσπαθήσεις και να παίξεις για αυτή την ομάδα, την πόλη, τους φιλάθλους. Ακολούθως είναι δικαίωμά σου να αποχωρήσεις ως free agent. Αν υπογράψεις συμβόλαιο, πρέπει να σε δεσμεύει.

Αν συμφωνήσεις με την ομάδα σου ότι είναι καλύτερο να χωρίσουν οι δρόμοι σας είναι άλλο πράγμα. Αλλά αυτό που έγινε με τον Ντέιβις ήταν ξαφνικό και ελπίζω να μην γίνει μόδα, επειδή είναι κακό για την λίγκα. Αυτό που έκανε ο ΛεΜπρόν ήταν να εξαντλήσει το συμβόλαιό του και μετά έφυγε. ο Κέβιν Ντουράντ έκανε το ίδιο, τόσο όταν ήρθε, όσο και όταν έφυγε από το Γκόλντεν Στέιτ.

Υπογράφεις ένα συμβόλαιο, το εξαντλείς και μετά φεύγεις. Έτσι πρέπει να γίνεται. Είναι ενοχλητικό όταν υπάρχει τόση κίνηση πριν ολοκληρωθεί ένα συμβόλαιο, με τις ομάδες να είναι όμηροι, όπως και η λίγκα. Δεν μου αρέσει. Κάνει ζημιά σε όλους».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ