Ιπτάμενοι και… ΝΒΑers: Πόσο θα ταξιδέψουν οι ομάδες της Λίγκας φέτος (pic)

Ιπτάμενοι και… ΝΒΑers: Πόσο θα ταξιδέψουν οι ομάδες της Λίγκας φέτος (pic)

Οι ομάδες του NBA βρίσκονται διάσπαρτες από άκρη σε άκρη στην αμερικανική επικράτεια με τους Γιούτα Τζαζ να καλούνται να ταξιδέψουν περισσότερο από κάθε αντίπαλό τους. Αναλυτικά τα μίλια που αντιστοιχούν σε κάθε ομάδα.

Το πρόγραμμα του NBA για τη σεζόν 2019-2020 δόθηκε στη δημοσιότητα και οι Αμερικανοί όπως συνηθίζουν μέτρησαν τα χιλιόμετρα που θα πρέπει να διανύσει κάθε ομάδα όταν θα αγωνιστεί στην έδρα αντιπάλου της.

Η μέτρηση αυτή γίνεται κάθε χρονιά μιας και το πρόγραμμα μεταβάλλεται από σεζόν σε σεζόν, με τα μίλια να αυξομειώνονται. Φέτος λοιπόν οι Γιούτα Τζαζ αναδεικνύονται… πρωταθλητές στα ταξίδια καθώς θα κληθούν να καλύψουν απόσταση κοντά στα 52.000 μίλια μέσα στη σεζόν. Μια απόσταση που για να τη συνειδητοποιήσουμε ισούται με κάτι περισσότερο από δύο φορές τον γύρο της Γης από τον Ισημερινό (24.401 μίλια).

Από την άλλη, οι τυχεροί της υπόθεσης είναι οι Κλίβελαντ Καβαλίερς που ταξιδέψουν λίγο περισσότερο από 35.000 μίλια, την ώρα που οι Μιλγουόκι Μπακς του Γιάννη Αντετοκούνμπο βρίσκονται κάπου στη μέση με  44.000 μίλια.

Δείτε αναλυτικά τις αποστάσεις στην εικόνα που ακολουθεί και συγκρίνεται με την κεντρική φωτογραφία του κειμένου.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ