Κερ: «Δεν έχει ξαναγίνει αυτό που έπαθε ο Κάζινς»

Κερ: «Δεν έχει ξαναγίνει αυτό που έπαθε ο Κάζινς»

Ο Στηβ Κερ δεν έκρυψε τη στεναχώρια του και την οργή του για τα παιχνίδια που παίζει η τύχη στον πρώην παίκτη του στους Γουόριορς, ΝτεΜάρκους Κάζινς.

Η περίπτωση του Ντε Μάρκους Κάζινς έχει «παγώσει» το ΝΒΑ καθώς ο άτυχος super star που πριν από λίγους μήνες είχε ξεπεράσει τη ρήξη αχίλλειου που τον άφησε έναν χρόνο εκτός ΝΒΑ, υπέστη ρήξη χιαστού και θα χάσει και την επόμενη χρονιά…

Στους Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς αγωνίστηκε τη σεζόν που μας πέρασε προσπαθώντας να βρει τα πατήματά του υπό τις οδηγίες του Στηβ Κερ, ενώ φέτος είχε ενταχθεί στους Λέικερς προσπαθώντας να κάνει νένα νέο ξεκίνημα στην καριέρα του.

Ο Στηβ Κερ που περνάει το καλοκαίρι του με την Team USA ως βοηθός του Γκρεγκ Πόποβιτς, δεν έκρυψε τα συναισθήματά του για τον απίστευτα άτυχο Κάζινς, δηλώνοντας χαρακτηριστικά on camera:

«Οι τραυματισμοί είναι μέρος του παιχνιδιού, αλλά μιλάμε για έναν παίκτη, που τώρα αντιμετώπισε τους δύο τραυματισμούς που φοβούνται περισσότερο οι παίκτες του ΝΒΑ, την ρήξη αχίλλειου και την ρήξη χιαστού, αφού και οι 2 σε βγάζουν off όλη τη σεζόν. Δεν έχει ξαναγίνει αυτό».

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ